ایران و جهان

واحد صنفی که پروتکل بهداشتی را رعایت نکند پلمب می شود


به گزارش خبرگزاری مهر، محسن فرهادی، در برنامه تیتر امشب شبکه خبر با اشاره به وضع قرمز تهران، افزود: سیاست ما ایجاد محدودیت شدید نیست و راه چاره را در اجرای دقیق و کامل پروتکل‌ها می‌بینیم و برای همین است که در سطح شهر می‌بینید که بسیاری از مشاغل و اصناف فعالند.

وی گفت: به علت رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و اصرار بر تخلفشان، متأسفانه میانگین هر هفته در سطح کشور داریم حدود هزار واحد صنفی را تعطیل و پلمب می‌کنیم.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، ادامه داد: به رغم همه تذکرها با حاد شدن شرایط متأسفانه ما مجبور شده‌ایم اصنافی را که فعالیت آنها منجر به تجمع می‌شد، تعطیل کنیم و در گزارشی که وزارت بهداشت به ستاد ملی کرونا ارائه کرد نتیجه بازرسی‌های مشترک نشان داد که پاساژها و نانوایی‌ها در انتهای جدول رعایت پروتکل‌ها هستند.

فرهادی گفت: انتظار ما از مدیریت‌های مراکز خرید و فروشگاه‌ها و پاساژها این است که رفت و آمد مردم را به نحوی مدیریت کنند که تجمع ایجاد نشود.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، با بیان اینکه ما بین هیچ شغل و صنفی تفاوت قائل نیستیم، افزود: ما برای همه اصناف و مشاغل پروتکل فرستاده‌ایم و پروتکل نانوایی‌ها هم بسیار ساده است که شامل گندزدایی محیط کار و وسایل و شستن مکرر دست‌ها و رعایت فاصله گذاری اجتماعی و اخذ وجه از طریق کارتخوان است.

وی همچنین نگرانی‌ها در مترو را بیشتر به دلیل رعایت نشدن فاصله گذاری اجتماعی ذکر کرد و گفت: اگر فاصله گذاری اجتماعی رعایت نشود زدن ماسک هیچ فایده‌ای ندارد.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، در خصوص تاکسی‌ها، اظهار داشت: رانندگان تاکسی به شدت در معرض خطرند و حتماً باید همه پروتکل‌ها را رعایت کنند.

فرهادی افزود: هر جایی که تجمعی باشد مطمئن باشید آلوده است به ویژه اگر تهویه مناسب هم نداشته باشد.


منبع: مهر

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا