واگذاری بازارچه خود اشتغالی بانوان به فرمانداری اهواز
به گزارش خوز۲۴ کارگروه زنان و خانواده استان با حضور دکتر حسین زاده معاون سیاسی اجتماعی استاندار و فرماندار اهواز برگزار گردید.در این جلسه به بررسی سه دستور کارپرداخته شد.
دستورکار نخست در رابطه با طرح خطر سنجی سکته های قلبی و مغزی و تشخیص زود رس سرطان در زنان بود. دکتر کوروش نعمانی کارشناس بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی به تشریح علل بروز سکته های قلبی و مغزی پرداخته و راهکارها یی جهت پیشگیری از سرطان و تشخیص بهنگام آن بیان نمود.
در دستور کار دوم به بررسی مشکلات مربوط به کانون های فرهنگی اجتماعی شهرستان اهواز پرداخته شد.
سرپرست اداره کل بانوان و خانواده استانداری خوزستان با بیان اینکه در شهرستان اهواز دو کانون فرهنگی اجتماعی وجود داشت که اکنون فقط یکی از آنها پابرجاست گفت: متاسفانه یکی از کانون ها تغییر کاربری داده است و فقط یک کانون فرهنگی اجتماعی فعال است .
وی افزود: در گذشته این کانون ها به طور مرکزی به وسیله ی استانداری مدیریت میشدند، حتی پرسنلی که آنجا بودند توسط استانداری بیمه میشدند و تمام مراحل قانونی انجام میشد،اکنون این کانون مستقلا کار میکند و مستقیما زیر نظر فرمانداری اهواز نیست در حالی که در دستورالعملهای بالا ، کانون ها زیرمجموعه فرمانداری ها هستند و مدیریت ،ارزیابی، کنترل و نظارت آن ها بر عهده فرمانداری باید باشد.
سیده فرانک موسوی اظهار داشت:پیشنهاد میدهم این کانون از زیر نظر استانداری خارج شده و زیر نظر فرمانداری اهواز باشد تا فرمانداری بتواند نظارت خوبی برآن انجام دهد.
وی ادامه داد:طبق بازدیدهایی که از این کانون داشتم از نظر فضای فیزیکی بسیار فرسوده است، یک بازارچه خود اشتغالی نیز به آن متصل است که توسط کانون فرهنگی اجتماعی مدیریت میشود و شامل غرفه هاییست که بعضی افراد در اختیار گرفتند و درب آنها بسته است ویا آقایان به نام خانمها این غرفه هارا اجاره کرده اند و خودشان آنجا حضور دارند ،لازم میدانم هرچه سریعتر تکلیف افرادیکه آنجا حضور دارند وبازارچه مشخص شود .
سرپرست اداره کل بانوان و خانواده استانداری خوزستان با اشاره به اینکه شهرداری در نظر دارد این کانون تخریب شده و تبدیل به پارک گردد گفت: اگر تا به امروز این کانون باقی مانده است ما توانسته ایم آنرا حفظ کنیم.بدیل اینکه یک ظرفیت برای بانوان است که میتوانند در آنجا فعالیت های اجتماعی، سیاسی ،فرهنگی و حتی آموزشی انجام دهند.
وی افزود: باید کیفیت کانون فرهنگی اجتماعی را بالا ببریم و فضای مناسبی برای بانوان ایجاد کنیم.
موسوی اظهار داشت: سالهاست هیئت مدیره کانون فرهنگی اجتماعی تغییر نکرده و ثابت است در صورتیکه هر دوسال یکبار باید مدیریت آن تغییر کند.
دستورکار سوم جدول تطبیقی است از وظایف دستگاه هایی که متولی امر حقوق کودک هستند و باید جز شرح وظایف دستگاه ها قرار بگیرد و هرکدام برنامه های خود را در حوزه ی کودک و نوجوان ارائه دهند .
در خاتمه معاون سیاسی اجتماعی استاندار اظهار داشت: کانون فرهنگی اجتماعی به فرمانداری اهواز وگذار شود و بحث حقوقی آن نیز مورد بررسی قرار گیرد واز بلاتکلیفی خارج شود.
وی افزود: از سال ۸۹ تا به امروز هیئت مدیره کانون جلسه ای برگزار نکرده است درواقع هیئت مدیره ندارد و فقط اسمی هیئت مدیره دارد.
حسین زاده گفت: امسال از اعتباراتی که در حوزه اجتماعی اختصاص داده شد مبلغ ۴۵۰ میلیون تومان در جهت کاهش آسیب های اجتماعی به امور بانوان تخصیص گردید.
وی ادامه داد: امیدوارم باتلاش دستگاه ها و همکاری باهم کارها از بحث شعار خارج شده و جنبه عملی بگیرد.