اجتماعیاخبار خوزستانتیتر یکفرهنگی

نماینده مردم اهواز در مجلس عنوان کرد: بسیاری از تصمیم گیری های شهری مبنای سیاسی دارد

به گزارش خبرنگار خوز۲۴ همایون یوسفی در گردهمایی جمعی از رسانه های خوزستان با موضوع بررسی توسعه نامتوازن محلات اهواز اظهار کرد: تعریفی که از توسعه در ایران داریم تعریفی مهندسی است و جنبه های مهندسی در آن در نظر گرفته و جنبه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی توجه کمتری می شود.
وی افزود: در جاهایی که توسعه مهندسی ایجاد کردیم توسعه پایدار نبوده است و توسعه ای که در کشورها اتفاق افتاده براساس ساختار علمی، منطقی و کارشناسی نبوده و براساس استفاده از منابع و امکانات خدادادی بوده است.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فروش تراکم باعث ایجاد محله های نامتوازن می شود، تصریح کرد: تا زمانی که درآمد پایدار برای شهرداری ها ایجاد نکنیم نباید انتظار توسعه متوازن را داشته باشیم.
یوسفی گفت: بسیاری از تصمیم گیری های شهری مبنای سیاسی دارد و مبنای بسیاری از تصمیم گیری ها در شهرداری های کشور علمی و کارشناسی نیست.
وی ادامه داد: مردم حاشیه نشین نسبت به بقیه مناطق شهر احساس تبعیض دارند و و ریشه عمده این احساس تبعیض عدم توازن محلات اهواز است که باعث می شود مردم احساس تبعیض کنند.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: درصدی از حاشیه نشینی در اهواز ممکن است عامدانه باشد و عده ای به دنبال ایجاد بحران های اجتماعی از این طریق هستند و ممکن است بحث حاشیه نشینی ابزار خوبی برای آنها باشد.
یوسفی اضافه کرد: برای توسعه ملی هم باید بدانیم که به توسعه شهرها نیاز داریم و متاسفانه هیچ سند جامعی برای توسعه ملی در کشور وجود ندارد و مبنای توسعه ملی توسعه شهرها است.
وی یادآور شد: به همین دلیل وقتی شهرها توسعه پیدا نمی کنند توسعه ملی هم مشکل دارد.
به گفته نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی یک دلیل عمده عدم توسعه خوزستان توسعه نیافتگی اهواز است.
یوسفی با بیان این که تأمین امنیت محلات کمتر برخوردار اهواز پیش شرط رفع مشکلات آنها است، تأکید کرد: حل مشکلات مناطق حاشیه اهواز بدون توجه به امنیت ممکن است و شاید یکی از مشکلاتی که در توسعه محلات کمتر برخوردار از آن غافل شدیم بحث امنیت است.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تبدیل روستاها به شهر و نقش آنها در بیکاری، گفت: یکی از علل عمده بیکاری در کشور تبدیل روستاها با اقدامات غیر کارشناسی به شهر بود.
وی افزود: وقتی روستایی به شهر تبدیل شود ماهیت تولیدی آن از بین می رود و این روند هنوز ادامه دارد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا