ایران و جهان

رمضانی که با «مردم دوست‌داشتنی» گذشت/ با «ماه عسل» مقایسه نکنید


به گزارش خبرنگار مهر، برنامه تلویزیونی «مردم دوست داشتنی» در ماه مبارک رمضان به عنوان ویژه برنامه افطار شبکه یک سیما به صورت زنده هر روز ساعت ۱۷:۴۵ و با اجرای محمد جعفر خسروی روی آنتن رفت.

امیر بشیری تهیه‌کننده برنامه تلویزیونی «مردم دوست‌داشتنی» در رابطه با رویکرد این برنامه به خبرنگار مهر گفت: محور اصلی این برنامه تمرکز بر حوزه پیشرفت، توسعه و فناوری‌های نوینی است که در سال‌های گذشته توسط نخبگان این مرز و بوم صورت گرفته است، تلاش ما در طی تولید این برنامه ایجاد انگیزه و امید به حرکت اقشار مختلف جامعه در راستای پیشرفت کشور است، همزمانی عید نوروز و ماه مبارک رمضان در فصل زیبای بهار هم اتمسفری امیدبخش را برایمان ایجاد کرد.

وی تصریح کرد: همواره در قاب رسانه ملی به موضوعات مختلف از جمله موضوعاتی که ما در «مردم دوست‌داشتنی» به آن پرداخته‌ایم، توجه شده است، اما بدون شک یکی از ویژگی‌های اصلی این برنامه زمان پخش آن است، اغلب مخاطبان انتظار دارند شاید پیش از افطار با برنامه‌هایی که تمی غم‌انگیز دارند و یا کاملاً معارفی هستند روبه‌رو شوند، اما خب امسال با برنامه‌ای روبه‌رو بودند که نه تنها تمی امیدآفرین و پر انگیزه داشت، بلکه سعی کردیم در آیتم نمایشی و نجواها تصویری متفاوت از مردم دوست داشتنی را نشان دهیم.

بشیری در پایان سخنانش عنوان کرد: دو قسمت ویژه برنامه «مردم دوست داشتنی» نیز در حال تهیه و تولید است که انشاءالله در ایام عید سعید فطر روی آنتن خواهد رفت.

گفت‌وگوهایی که اعتماد به نفس ملی ایجاد می‌کند

محمدجعفر خسروی نیز که اجرای «مردم دوست داشتنی» را برعهده دارد، درباره آن به خبرنگار مهر عنوان کرد: برنامه‌های افطار هرساله تهیه و تولید می‌شود، اما شبکه یک سیما امسال روایت پیشرفت و هویت را راهبرد خودش قرار داده است و مبتنی بر این راهبرد برنامه‌سازی‌های متعددی داشت؛ یکی از این برنامه‌ها «مردم دوست‌داشتنی» است که در قالب گفت‌وگویی مستند از زبان مهمانان ما که راویان پیشرفت از حوزه‌های مختلف هستند، شکل گرفته است.

وی تصریح کرد: در این برنامه موضوع پیشرفت در کشور را به عنوان یک بشارت در ماه مبارک رمضان به مردم منتقل می‌کنیم و تلاش کردیم برنامه امیدبخشی داشته باشیم؛ ما که خودمان با این جنس از مهمانان الفت و آشنایی داریم باز هم جذاب است و برایمان گاهی شگفت‌آور است.

خسروی افزود: به نظرم برخی اتفاقات مغفول مانده و بازگو نشده است، در حالی که بازگویی آن اعتماد به نفس ملی و حسن ظن ایجاد می‌کند و امید را در مردم افزایش می‌دهد. به نظرم عصاره امید جوهری است که نباید از آن غفلت کرد.

برنامه ممتاز «ماه عسل» را با دیگر برنامه‌ها مقایسه نکنید

این مجری با سابقه تلویزیون در رابطه با رویکرد نشاط و شادی در برنامه‌های افطار تلویزیون یادآور شد: برنامه‌های گذشته تلویزیون به ویژه برنامه ممتاز «ماه عسل» جنس خودشان را داشتند و اقبال فراوانی را تجربه کردند. به نظرم نباید آن برنامه و نمونه‌های مشابه را با یکدیگر و یا برنامه‌های امسال مقایسه کرد، چراکه هر برنامه جنس و مخاطب خاص خودش را دارد و البته زمان تهیه و تولید یک برنامه هم مهم است، مثل امسال که همزمان با نوروز شده است.

خسروی تاکید کرد: «مردم دوست داشتنی» درگیر واگویه‌های فردی که مؤید تألم، دشواری‌ها، شکست‌ها و گاه پیروزی‌ها است، نیست، بلکه تنها به موضوع روایت پیشرفت می‌پردازد و اگر با این نگاه برنامه «مردم دوست‌داشتنی» نگاه شود، برنامه جذاب و انگیزه بخشی خواهد بود.

مجری برنامه «مردم دوست داشتنی» در ادامه با اشاره به سابقه اجراهای سابق خود اظهار کرد: بنده برنامه‌های مختلفی را عهده‌دار اجرا بوده‌ام، مانند «زنده باد زندگی» که البته دایره مهمانان آن گسترده‌تر بود، چرا که طیف‌های مختلف مردم در سطح‌بندی‌های متفاوت، مهمان آن بودند. اما در برنامه «مردم دوست‌داشتنی» جنس مهمانان کمی بسته‌تر است چراکه ما اینجا با نخبگان و فرهیختگان سر و کار داریم و گفت‌وگو با این عزیزان مراقبت‌های خودش را دارد و باید اطلاعات علمی و مستندتری نسبت به مباحث گفت‌وگو داشته باشم. بنابراین خیلی نمی‌توان وارد واگویه‌های فردی شد و یا در رابطه با زندگی شخصی افراد کنجکاوی کرد.


منبع: مهر

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا