
به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا حسام ظهر امروز در نشست شورای مبارزه با قاچاق کالا و ارز خوزستان اظهار کرد: پیگیری ۱۳۰ پرونده برائتی را سال گذشته انجام دادیم. ۱۵۵ پرونده سریع الفساد در اختیار داریم که ۳۲ پرونده آن برای ۱۵۰ تن برنج و ۳۶۰ پرونده غیر سریع الفساد داریم که هنوز منجر به صدور رأی قطعی نشده است.
وی افزود: سازمان اموال تملیکی بعد از کشف کالا اولین حلقه تحویل گیری کالا هست و تا آخرین اقدام نیز کالاها را نگهداری می کند بنابراین این حق را داریم که از روند پیگیری پرونده ها مطلع شویم.
حسام با اعلام این خبر که در حال حاضر ۵۸ پرونده انهدامی برای کالاهای مختلف در خوزستان وجود دارد، گفت: در سال گذشته خوشبختانه توانستیم تمام کالاهای سریع الفساد را بالغ بر ۱۰۰تن توسط ۱۳ کمپرسی با ارزش ۲۰ میلیون ریال منهدم و سی دی گزارش عملیات را برای مسئولان ارسال کردیم.
مدیرکل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی خوزستان گفت: خوشبختانه سال گذشته پنج هکتار زمین در کولی آباد گرفته و راه و شهرسازی کار زمین آن را انجام می دهد. با دستور استاندار خوزستان این املاک نیز با اعتبارات استانی برای سازمان ما ساخته خواهد شد.
حسام تصریح کرد: در بودجه و برنامه ریزی های سال جاری این اعتبار دیده می شود تا انبارهای لازم را در این املاک بسازیم. انبارهای مجهز برای نگهداری بیت المال برنامه ریزی شده و سردخانه و حتی شرایط انهدام در این انبارها نیز لحاظ شده است. پیشنهادی را در ارتباط با پنج گلوگاه داریم که در آن محل ها انبار موقتی را ایجاد کنند تا دیگر نیروی انتظامی مشکلی بابت انتقال این کالاها نداشته باشد.
وی با تأکید بر لزوم برخوردهای کلان در حوزه مبارزه با قاچاق کالا انتقاد کرد: برای برخی از پرونده ها بعد از هشت ماه رأی برائت صادر می شود که خواهش دارم برای کالاهای سریع الفساد رأی را زودتر صادر کنند.
حسام در ادامه با تأکید بر امانت داری خوب از کالاهای مردم گفت: وقتی برنجی در این دمای ۵۴ درجه چند ماه نگهداری شود چه تضمینی از سلامت این کالا وجود دارد که صاحب پرونده با رأی برائت برای بازپس گرفتن آن می آید.
منبع: مهر خوزستان