اجتماعیاخبار خوزستانایران و جهانتیتر یکستون وسط

رسانه های استان فعالیت های حوزه بانوان را به جامعه منعکس کنند

به گزارش خوز۲۴ فرانک موسوی سه شنبه در نشست خبری که به مناسبت روز خبرنگار در اهواز برگزار شد وی با بیان اینکه کار در حوزه بانوان و خانواده کاری دشوار و پیچیده است، افزود: در این زمینه از اصحاب رسانه انتظار داریم تا همه فعالیت های انجام گرفته در حوزه بانوان در استان را رصد و در جامعه منکعس کنند.
وی با اشاره به اینکه اصحاب رسانه می توانند در بسیاری از تصمیم گیری ها اثرگذاری بسیار مثبتی داشته باشند یادآور شد: خبرنگاران باید بر محور حق و حق طلبی تاکید کنند و به این مساله توجه ویژه داشته باشند تا بتوانیم حق مردم را به آنها بدهیم.
وی با بیان اینکه مطالبه گر انتصاب زنان در ۳۰ درصد از مناصب مدیریتی استان خوزستان هستیم، اظهار کرد: در برنامه ششم توسعه مصوب شده است که ۳۰ درصد سمت های مدیریتی در رده کلان ملی و منطقه باید در اختیار زنان قرار بگیرد. ما انتظار داریم تا این مطالبه بحق زنان در خوزستان رقم بخورد و شاهد فعالیت آنان در منصب های مدیریتی استان باشیم.
سرپرست اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان ادامه داد: خوشبختانه انتصاباتی که در حال حاضر در استان خوزستان در حال انجام است، نشان از رشد و توجه به این مساله دارد. این اتفاق به صورت تدریجی در حال انجام است اما به هر شکل خوب است که شاهد این اتفاق در استان خوزستان هستیم.

موسوی با بیان اینکه تا پایان برنامه ششم توسعه باید ۳۰ درصد از مناصب مدیریتی خوزستان در اختیار زنان قرار بگیرد، افزود: این مساله در همه دستگاه های خوزستان در حال رصد شدن است و شاهد آن هستیم که دستگاه ها نیز به این مساله توجه کرده اند و به تدریج شاهد اجرایی شدن این برنامه هستیم.
وی ادامه داد: اولویت های کاری اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان متناسب با سیاست ها و اولویت هایی است که در این زمینه در کشور در نظر گرفته می شود.
وی با بیان اینکه جایگاه اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان به هیچ وجه جایگاه اجرایی نیست، تصریح کرد: جایگاه ما به عنوان یک جایگاه نظارتی و یک ارگان هماهنگ کننده میان دستگاه ها است. در این زمینه برای مثال وقتی صحبت از اشتغال زنان می شود، به معنی آن نیست که ما متولی اشتغال زنان هستیم.
موسوی با اشاره به عقب ماندگی هایی که در حوزه زنان در سطح کشور وجود دارد، ادامه داد: با توجه به این حجم از عقب ماندگی در بخش های مختلف امور زنان، هرچه در این حوزه کار کنیم باز هم کم است و در این بخش باید اقدامات فراوانی انجام بگیرد.

وی بیان کرد: شهرداری اهواز در جلسه شورای اجتماعی خوزستان گزارشی مبنی بر جمع آوری متکدیان خیابانی ارائه کرد که بخشی از این متکدیان زنان بودند. این متکدیان روزانه از سطح شهرها جمع آوری و در اردوگاه ها متناسب با شرایط غربال می شوند.

سرپرست اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان ادامه داد: بخشی از این متکدیان زن که از سوی شهرداری جمع آوری و به کمپ ها منتقل می شوند، اتباع ایرانی نیستند. این افراد پس از مراقبت و آزمایش های مختلف به کشورشان تحویل داده می شوند اما در بسیاری از موارد شاهد بازگشت مجدد این افراد به داخل کشور هستیم.

موسوی با بیان اینکه باید مانع ورود مجدد اتباع متکدی به کشور شد، گفت: در حال حاضر سه کمپ ترک اعتیاد و یک مرکز تی سی برای زنان در خوزستان وجود دارد. در مرکز تی سی، در ابعاد مختلف روحی، روانی و روان شناختی روی زنان کار می شود تا بتوانند وابستگی خود را به طور قطعی از مواد مخدر قطع کنند.

وی با بیان اینکه “خانه امن بانوان” به زودی در خوزستان افتتاح می شود، گفت: این مرکز به زودی در استان خوزستان افتتاح می شود و افراد با حکم قضایی در این مکان اسکان پیدا خواهند کرد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا