حضور سلایق مختلف سیاسی در جشن عید غدیر
علی کیهانیان دبیر کل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی در گفتگو با مهر و در خصوص برگزاری جشن راهپیمایی غدیر، گفت: در جشن غدیر مردم از قشرهای گوناگون عرق خود را به اسلام، امیرالمومنین، مبانی دینی و اتحاد کشور با پوششها و گرایشهای فکری و سیاسی مختلف، نشان دادند.
وی افزود: انعکاس این مراسمها به عنوان نمادی از تمدن ما از کشور خارج میشود و برای محبان حضرت علی (ع) در سایر کشورها یک الگو میشود.
کارناوالهای برخی کشورها جناحی و فاقد مبانی معنوی است
دبیر کل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی با اشاره به تفاوت جشنهای ایرانی با کارناوالهای برخی کشورها، اظهار داشت: تفاوت برنامهها و مراسمهای ملی و مذهبی ایران با دیگر کارناوالهایی که در برخی کشورها برگزار میشود، این است که آنها مختص اشخاص یا برخی گروهها و جناحها است و به لحاظ ساختاری از مبانی معنوی لازم برخوردار نیست اما مراسمهایی که در کشورمان از جشن و عید امامت عید غدیر، نیمه شعبان و ایام محرم شکل میگیرد، اینگونه نیست.
کیهانیان افزود: جشن روز غدیر که در تهران به طول ۱۰ کیلومتر برگزار شد، ابتکاری بود که اعتقاد و عشق مردم را به اسلام و امیرالمومنین علی علیه السلام را به منصه ظهور رساند. اگر برنامه جشن غدیر را به وسعت کل ایران برگزار میکردند، باز هم خود مردم با هزینه خودشان و بدون نیاز به کمکهای حاکمیت در آن شرکت میکردند.
وی با اشاره به مردمی بودن جشن راهپیمایی غدیر، گفت: با آنکه دولت حمایتها، مساعدتها و هماهنگیهایی انجام داده بود اما اجرای برنامه و هزینهها توسط مردم و موکبداران و بخش خصوصی انجام شد. بالاخره مردم همین افراد هستند که یا کارمند، کارگر، بازاری، صاحب شرکت و بسیجی هستند.
این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به وجود سلایق سیاسی و فکری مختلف در جشن عید غدیر، تصریح کرد: خیلیها در مراسم جشن غدیر روز جمعه حضور داشتند در حالی که ممکن بود با دولت مخالف باشند.
مردم ارتباط خود با حاکمیت را قطع نمیکنند
وی ادامه داد: متأسفانه بهدلیل عملکردی که در چند سال اخیر دولتها داشتهاند، موجب شده است اعتماد میان ملت و حکومت خدشهدار شود. موضوعی که با ارائه یک جنگ ترکیبی و بروز اغتشاشات سال گذشته موجب شده بود تا کشورهای اروپایی در انتظار فروپاشی کشور بودند، اما اتصال ملت و حاکمیت با ریسمان اعتقادات مذهبی و با محوریت ولایت فقیه و مرجعیت به عنوان قوام و دوام میان ملت و حاکمیت، موجب شد تا این اتفاق نیفتد.
دبیر کل جمعیت حامیان انقلاب اسلامی با تاکید بر اهمیت رأی مردم بیان داشت: حکومت تابع دموکراسی و رأی مردم است و میتواند تابع تغییر رأی مردم باشد. مردم نیز چند صباحی استقامت میکنند تا بتوانند در انتخاباتهای بعدی با انتخابهای بهتر مواجه شوند اما ارتباط خود را با حاکمیت قطع نمیکنند.
منبع: مهر