
خوز 24- محمد راضی جلالی سه شنبه در نشست کارگروه پایش گندم، آرد و نان استان بیان کرد: پایش و رصد نحوه فعالیت نانواها، کیفیت پخت نان و جلوگیری از هرگونه عرضه خارج از شبکه آرد از جمله مواردی است که باید مورد رصد قرار گیرد تا موجب رضایتمندی مردم از وضعت پخت نان در اهواز شود.
وی گفت: این کمیته با مشارکت دستگاههایی همچون جهاد کشاورزی، صمت، تعزیرات حکومتی، فرمانداری، معاونت غذا و دارو، اتاق اصناف و بسیج اصناف تشکیل خواهد شد.
راضی جلالی ادامه داد: آخرین وضعیت تامین خمیرمایه نانوایان استان بررسی و مقرر شد سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نشستی را به منظور رسیدگی به آخرین وضعیت سهمیه ۲ شرکت تولیدی و تامین کننده خمیرمایه نانوایان برگزارکند و نتیجه را به معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان اعلام نمایند.
رییس اتحادیه آرد و نان خوزستان با ابراز گلهمندی از همکاری نکردن بانک با نانواها در پرداخت تسهیلات گفت: فرسوده بودن ماشین آلات نانواییها یکی از عوامل پخت نان بی کیفیت در استان است.
در شهرستان اهواز ۶۰۰ نانوایی فعال وجود دارد.