مصطفی هنرمندیان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: کار برداشت انجیراز سطح ۲۸۵ هکتار از باغات شهرستان ایذه از هفته گذشته آغاز شده که تا اواسط شهریور ادامه خواهد داشت.
وی گفت: انجیر برداشت شده از مزارع از رقم محلی و ۲ نوع انجیر زرد و سیاه است که از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار است.
وی ادامه داد: انجیر ایذه بیشتر بصورت تازه خوری و مقداری هم خشکبار برای مصرف به استانهای اصفهان و چهارمحال و بختیاری ارسال و بخشی از آن نیز در خوزستان عرضه میشود.
مدیرجهاد کشاورزی ایذه گفت: پیش بینی میشود از سطح باغات این شهرستان حدود ۸۶۰ تن انجیر برداشت شود.
/۶۰۳۷/ ۷۱۶۱
خبرنگار:مهسا نوروزی ** انتشار دهنده: عبدالحمید راجی
Source link