محمد تقی زاده دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: این پایگاه ها ۴۰۰ هزار دانش آموز را در سراسر خوزستان زیرپوشش قرار می دهند.
وی افزود: غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان به منظور رشد همه جانبه شخصیت آنان، استمرار فعالیت پرورشی سال تحصیلی در ایام تابستان و ارتقای سطح دانش و بینش اعتقادی، علمی، اجتماعی و مهارت های فنی، حرفه ای، فرهنگی و هنری دانش آموزان از مهمترین اهداف اجرای این طرح است.
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه از تمام ظرفیت سالن های ورزشی،پژوهش سراها، دارالقرآن ها و کانون های پرورشی خوزستان در غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان بهره خواهیم برد، ادامه داد: در این طرح به مناطق روستایی، کمترتوسعه یافته و حاشیه شهرها توجه ویژه شده تا دانش آموزان این مناطق نیز بتوانند به نحو شایسته ای از اوقات فراغت تابستانه خود استفاده کنند.
تقی زاده افزود: دانش آموزان در ۵۲ رشته در پایگاه های اوقات فراغت فعالیت خواهند کرد که از جمله می توان به حفظ و روخوانی قرآنی، خطاطی، نقاشی، علوم رباتیک، مجری گری و فن بیان، فوتسال و بسکتبال، امداد و کمک های اولیه، سرود، شطرنج و آموزش زبان های خارجی و … اشاره کرد.
۷۱۵۸ /۶۰۳۷
خبرنگار: زینب فرحانی ** انتشار دهنده: عبدالحمید راجی
Source link