اجتماعیاخبار خوزستاناقتصادیتیتر دوستون وسط

عیار طلاهای برخی از طلافروشی‌های استان خوزستان کمتر از حد استاندارداست.

مدیرکل استاندارد استان خوزستان گفت: دو مورد جعل علامت استاندارد در بازار استان مشاهده شد و عیار طلاهای برخی از طلافروشی‌های استان خوزستان کمتر از حد استاندارد است.

به گزارش خوز ٢۴ رضا دهدشتی‌زاده چهارشنبه ١٩ مهرماه در نشست خبری اظهار داشت: استان خوزستان بالاترین نرخ تدوین استاندارد ملی را دارد به طوری که سال گذشته بیش از ۱۰درصد استانداردهایی که در کشور تدوین شده در خوزستان بوده است.

وی در زمینه پروانه کاربرد علامت استاندارد به صورت اجباری و تشویقی افزود: در ۶ ماهه امسال ۵۳ مورد صدور به صورت اجباری و ۲ مورد به صورت تشویقی داشته‌ایم.

مدیرکل استاندارد خوزستان با بیان اینکه در ۶ ماهه امسال از ۱۹۹۰ آسانسور بازرسی و بازدید فنی انجام شده، بیان کرد: آسانسوری که نصب می‌شود پروانه یکساله دارد به طوری که این آسانسور در یک سال نخست فعالیت، مورد استاندارد است بنابراین باید به صورت ادواری هر سال مورد بازرسی قرار گیرد.

وی در ادامه گفت: در این زمینه دیده شده که برخی از دستگاه‌ها، ادارات، بیمارستان‌ها و واحدهای خدماتی کوتاهی‌هایی داشته‌اند و پس از اتمام مهلت اعتبار آسانسور در جهت بازرسی آن اقدام نکرده‌اند.

دهدشتی‌زاده عنوان کرد: نواقص ها به مکان های مذکور اعلام شده و برخی از آن‌ها مشکلات را برطرف کردند و برخی از آسانسورها نیز اکنون پلمب و ادارات در حال برطرف کردن نواقص هستند.

وی ادامه داد: سال گذشته با انجام طرحی توسط اداره استاندارد و استانداری، آسانسورهای دستگاه‌ها بررسی و گزارش‌ها به دستگاه‌ها نیز ارائه شد اگر امسال نیز این طرح انجام شود مشخص می‌شود که چند دستگاه، نواقص را برطرف کرده‌اند و چند دستگاه نیز اقدامی نکرده‌اند.

مدیر کل استاندارد خوزستان در زمینه نمونه‌های مورد آزمون توسط اداره کل استاندارد خوزستان در ۶ ماهه امسال تصریح کرد: مجموع نمونه‌های قبول شده در واحدهای تولیدی، بازار، صادرات(تحت پوشش استاندارد اجباری)، واردات (تحت پوشش استاندارد اجباری و مصوبات هیئت وزیران بیش از ۱۶هزار و ۸۳۰ مورد و نیز تعداد کل نمونه‌های مردود شده ۵۸۰ مورد است.

وی با اشاره به فعالیت‌های اداره حقوقی ضمن بیان اینکه دو مورد جعل علامت استاندارد در بازار استان مشاهده شد، درباره بازرسی از واحدهای طلا ادامه داد: از واحدهای صنفی طلا نیز بازرسی‌هایی به عمل آمد به طوری که در ۶ ماهه امسال از ۳۹۵ مورد بازرسی ۳۲۱ مورد قبول و ۱۹۴ مورد رد شده‌اند.

دهدشتی‌زاده بیان کرد: با توجه به آزمون انگ فلزات گرانبها (مصنوعات طلا) و نیز بازرسی‌هایی که از واحدهای صنفی طلا در سطح طلافروشی‌های استان صورت گرفته بود مشخص شد در گذشته حدود ۶۰درصد طلایی که در طلافروشی‌ها به فروش می‌رفت از این لحاظ با مشکلاتی روبه‌رو بوده به طوری که عیار طلاهای برخی از طلافروشی‌ها از حد استاندارد کمتر بوده، البته اکنون این موضوع با پیگیری‌های صورت گرفته شده تا حدود زیادی کاهش یافته است.

وی افزود: چندی پیش نیز بر اساس بررسی‌هایی که در سطح طلافروشی‌های شهرستان ماهشهر صورت گرفته بود به یکی از پاساژها تذکراتی داده شد و دستور عدم خرید نیز به مردم از طلافروشی‌های مورد نظر اعلام شد که در حال حاضر این مشکل نیز برطرف شده است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا