اجتماعیاخبار خوزستاناخبار ویژهاقتصادیایران و جهانتیتر دوستون وسطسیاسیفرهنگیورزشی

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تاکید کرد: لزوم هم‌افزایی لوله‌سازی اهواز و فولاد اکسین خوزستان/ دوری از حواشی در بنگاه‌های اقتصادی

 

 

 

به گزارش خوز 24 از اهواز- مهدی مسکنی روز دوشنبه با حضور در شرکت لوله‌سازی اهواز اظهار کرد: کارخانه لوله‌سازی اهواز یک بنگاه اقتصادی است که باید با استفاده از افزایش بهره‌وری، توسعه سیستم‌های ارتقا و نگهداشت و کاهش نیروی انسانی، اقتصادی شود در غیر این صورت این شرکت به سوددهی نمی‌رسد.

وی بر دوری از حواشی در بنگاه اقتصادی تاکید کرد و گفت: ثبات به بنگاه اقتصادی معنا می‌بخشد بنابراین اعتقاد ما در صندوق بازنشستگی این است که نیروها در صورت مفید کار کردن، مورد حمایت قرار می‌گیرند.

مسکنی تاکید کرد: تعریف و تمجید بیجا، تعارف در کار و تبانی در راستای مسایل قومی، سیاسی، حزبی و اقتصادی باید کنار گذاشته شود چون آفت کار محسوب می‌شوند.

لزوم هم‌افزایی لوله‌سازی اهواز و فولاد اکسین خوزستان/ دوری از حواشی در بنگاه‌های اقتصادی

مسکنی با اشاره به برنامه‌های سال جاری شرکت از جمله راه‌اندازی کارخانه چهارم و خط اسپیرال گفت: راه‌اندازی کارخانه کار بزرگی است اما جذب نیرو باید با دیدگاه افزایش توان تولید شرکت و افزایش سوددهی صورت گیرد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری بر جهاد تبیین در امور اشاره کرد و گفت: در تصمیمات باید با احتیاط عمل شود و نحوه مدیریت در خوزستان باید مبتنی بر شفافیت کامل باشد بنابراین فعالان رسانه‌ای را در جریان امور قرار دهید و مسائل و مشکلات را ‌دقیق و شفاف توضیح و گزارش کنید.

بنابر همین گزارش با روی کار آمدن دولت سیزدهم، فعال کردن صنایع تعطیل و نیمه تعطیل، راه‌اندازی خطوط تولید متوقف شده به عنوان عوامل مهمی در رشد اقتصادی کشور، ارز آوری، اشتغال‌زایی و توسعه بیش از پیش تجارت و صنایع پایین دستی مورد توجه جدی شخص رییس جمهور و هیات دولت قرار گرفت. کارخانه اسپیرال لوله‌سازی اهواز از جمله صنایعی بود که طی سالیان گذشته گَرد توقف و خاموشی بر آن نشسته بود. این کارخانه از سال ۱۳۹۲ تاسیس و فعالیت خود را شروع کرد اما در سال ۱۳۹۸ به دلایلی متوقف شد.

کارخانه اسپیرال وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری است و تولیدات آن در صنعت نفت، آب و کشاورزی کاربرد دارد. لوله‌های ۲۴ و ۱۰۰ اینچ برای نخستین بار از این کارخانه تولید شد و کشور را از واردات این نوع کالا بی نیاز می‌کرد.

از این رو احیای این کارخانه که از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان لوله در خاورمیانه با بیش از ۵۵ سال تجربه در زمینه‌ی تولیدِ لوله‌های فولادی نفت، گاز، پتروشیمی و آب است در دستور کار متولیان اقتصادی دولت سیزدهم قرار گرفت و در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ با توان جوانان متخصص و کاردان ایرانی مجددا راه اندازی شد.

شرکت لوله‌سازی اهواز با ظرفیت تولید سالانه ۷۹۰ هزار تن انواع لوله‌های فولادی و چهار میلیون متر مربع پوشش (لوله) از جمله بزرگترین تولیدکننده‌های لوله در منطقه خاورمیانه محسوب می‌شود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

katarakt ameliyati
دکمه بازگشت به بالا