تشکیل ۲۶۶۵ پرونده مربوط به خودروسازی در تعزیرات
به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی اسفنانی، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در نشست خبری اظهارداشت: در ۸ ماهه امسال ۴۵۴ هزار و ۸۷۴ پرونده وارده داشتیم که در نتیجه رسیدگی شعب، ۴۳۷ هزار و ۴۴ پرونده مختومه شده است.
وی افزود: همچنین در این مدت ۳۳۴ هزار و ۲۶ پرونده در حوزه کالا و خدمات بوده که ۳۱۹ هزار پرونده از این موارد مختومه شده همچنین ۸۹ هزار و ۱۴۵ پرونده مربوط به قاچاق کالا و ارز بوده و ۳۱ هزار و ۷۰۰ پرونده بهداشت و درمان داشتهایم.
هشدار درباره راه اندازی کلینیکهای غیر مجاز
سخنگوی سازمان تعزیرات ادامه داد: اخیراً گزارشهایی از تأسیس کلینیک غیر مجاز در شهرهای مختلف به ویژه در تهران که تخلفهای گوناگون داشتهاند، داریم که افراد غیر متخصص در آن فعالیت کرده و اقدامات غیر مجاز داشتهاند.
اسفنانی گفت: مردم تحت هیچ شرایطی به مراکز بدون مجوز قانونی مراجعه نکنند. همچنین تذکرهایی به معاونت درمان و دانشگاه علوم پزشکی داریم چرا که باید حقوق مردم کامل در حوزه سلامت توجه شود. در مراکز بهداشتی و درمانی، زیبایی، پوست و مو گزارشی از تزریق ژل و بوتاکس داشتهایم در حالی که حتی تحصیلات افراد مشغول این مراکز نزدیک مباحث پزشکی هم نبوده است.
وی درباره فوت چند بیمار حین جراحی زیبایی در تهران گفت: در زمینه فوت بیمار در کلینیک گزارشی داشتیم ولی صلاحیت رسیدگی با ما نیست بلکه قوه قضائیه است.
پرونده دو دبیرستان غیر انتفاعی دخترانه در تهران روی میز تعزیرات
وی بیان داشت: همچنین دو دبیرستان غیر انتفاعی دخترانه در تهران اضافه دریافتی داشتهاند که ۳,۵۵۰ میلیارد ریال جریمه شدند و موظف شدند اضافه دریافتی را برگرداند.
وی گفت: همچنین دیگری گزارش تخلف در قالب آموزش مکمل بود که با این قضیه هم برخورد متخلفان معرفی شدند.
قاچاق وسایل سنگین راهسازی توسط یک شرکت در هرمزگان
اسفنانی بیان داشت: همچنین شرکتی در هرمزگان که قاچاق وسایل سنگین راهسازی کرده و ۲,۷۴۶ میلیارد ریال جریمه نقدی شد و شرکت و متخلفین جریمه شدند.
وی اعلام کرد: مدیر عامل متخلف یک کارخانه تولید آرد به دلیل عرضه خارج از شبکه بیش از هزار میلیارد ریال جریمه شد.
وی بیان داشت: طی ۸ ماهه امسال در مورد پرونده خودروسازی ۲۶۶۵ پرونده وارده داشتیم که به ۲۲۷۰ پرونده مختومه شده و ۶۱۰ میلیارد ریال جریمه شدند و ۳۱ میلیارد ریال تاکنون وصول شده است.
اسفنانی همچنین بیان کرده در ۸ ماهه امسال ۳۵ پرونده در تعزیرات حکومتی برای شرکتهای لبنی و رسیدگی به تخلفات آنها تشکیل شده است و این شرکتها مکلف به پرداخت ۲۸ میلیارد ریال جزای نقدی و یک میلیون و ۶۶۹ یورو باید این شرکتها پرداخت کنند.
۱۲ هزار و ۸۶۹ پرونده کم فروشی و گران فروشی آرد و نان
وی گفت همچنین در این مدت ۱۲ هزار و ۸۶۹ پرونده کم فروشی و گران فروشی آرد و نان مختومه شده که ارزش ریالی آنها ۴۰۹ میلیارد ریال بوده و متهمان به میزان ۱,۸۲۹ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در مورد پرونده احتکار و عرضه خارج از شبکه آردونان در ۸ ماه امسال گفت: ۲۷۹۴ پرونده نیز در این زمینه مختومه شده است که ارزش ریالی آنها ۲۷۶ میلیارد ریال بوده و متهمان به میزان ۶۵۵ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند.
محکومیت ۲۰۰۰ میلیارد ریالی یک شرکت پتروشیمی
وی از محکومیت ۲۰۰۰ میلیارد ریالی یک شرکت پتروشیمی در کردستان خبر داد و گفت پرونده یک شرکت پتروشیمی به اتهام اظهار خلاف واقع و قاچاق ۳۵۰۰ تن بنزین سوپر به ارزش ۳۱۱ میلیارد و ۴۲۸ میلیون ریال در شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان مریوان رسیدگی شد.
اسفنانی گفت: شعبه مربوطه با توجه به محتواهای پرونده تخلف، قاچاق را محرز و مدیرعامل شرکت را به دلیل ارائه نکردن مجوز صادرات منطبق بر کالای کشف شده علاوه بر محرومیت از اشتغال در سمت مدیریت، به مدت دو سال به پرداخت ۳۱۱ میلیارد و ۴۲۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت شعبه شرکت همچنین دو برابر محکومیت مدیرعامل معادل ۶ برابر ارزش کالای قاچاق به پرداخت ۱,۸۶۸ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شد.
منبع: مهر