ایران و جهان

نمی‌دانیم چرا برخی محترمین بی‌جهت با بستن تلگرام مخالفت می‌کنند


به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین هادی صادقی معاون فرهنگی قوه قضائیه بعد از ظهر امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت و در پنجمین روز فعالیت سی و یکمین نمایشگاه کتاب تهران با حضور در مصلی محل برپایی این رویداد و در حاشیه بازدیدش از نمایشگاه کتاب، در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوالی درباره فیلتر تلگرام گفت: وقتی اکثر اعضای شورای عالی فضای مجازی این رأی را داده اند، دموکراسی حکم می‌کند که به این رأی اکثریت تن بدهید تا امنیت کشور به بازی گرفته نشود.

وی افزود: ما نمی‌دانیم پشت پرده چه خبر است و آیا کسانی که با فیلتر تلگرام مخالفت می‌کنند، معاملاتی با رئیس تلگرام انجام داده‌اند یا خیر؟ اتهامی‌هم به کسی نمی‌زنیم؛ فقط سوال ما این است که چرا با وجود اینکه این همه کارشناس بالاجماع می‌گویند فعالیت این پیام رسان برای کشور خطرناک است، چرا بعضی افراد که تعدادشان کم است و البته از محترمین هم هستند، بی‌جهت با این رأی مخالفت می‌کنند؛ ما وجه این مخالفت را متوجه نمی‌شویم.

صادقی با تأکید بر این نکته که فعالیت تلگرام خلاف مصالح عموم مردم ایران است، گفت: صِرف اینکه تعدادی خواهان فعالیت تلگرام باشند، دلیل بر این نمی‌شود که این پیام رسان باز شود؛ پس حرف متخصصین چه می‌شود!؟ امنیت مردم را چه کسی باید تأمین کند!؟ اینها سوالات بزرگی است که باید به آن پاسخ داده شود.

طرح «پلیس کتاب» جای طرح «دادگاه کتاب» را گرفت

معاون فرهنگی قوه قضائیه همچنین در پاسخ به سوالی درباره راهکارهای این قوه برای مقابله با قاچاق کتاب گفت: ما راهکارهای لازم را در این زمینه ارائه داده‌ایم و برنامه‌ای با حضور نمایندگان ناشران، وزارت ارشاد و قوه قضائیه تدارک دیده شده است که سریعتر به این موضوع رسیدگی شود.

وی افزود: این موضوع باید در دادگاه‌هایمان مورد رسیدگی قرار گیرد ولی مشکلی که ما داریم این است که شکایت‌هایی که مطرح می‌شود، ادله محکمی‌ندارند و ناشرانی که شکایت می‌کنند، هیچ سند و مدرک محکمه پسندی که بشود روی آن کار کارشناسی کرد، ارائه نمی‌دهند.

این مقام مسئول در قوه قضائیه اظهار داشت: ما به فکر این هستیم که پلیس کتاب تشکیل شود تا با سرعت و به‌صورت تخصصی، کار ردیابی این تخلفات را انجام دهد و مستندات مربوطه را گردآوری کند. اینها کارهایی است که قبل از دادگاه باید انجام شود.

صادقی در خصوص تشکیل دادگاه‌های کتاب هم گفت: فعلا نیازی به تشکیل دادگاه تخصصی برای کتاب نیست. چون حجم شکایات آنقدر نیست که این نیاز را به وجود بیاورد.  البته ما انواع شکایت‌ها را در این زمینه دریافت کرده ایم اما تعدادشان آنقدر زیاد نیست که بشود دادگاه تخصصی کتاب را برای آنها شکل داد.


منبع: مهر

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا