رییسجمهور در ضیافت افطار با جوانان و دانشجویان: دو هزار جوان نخبه به بدنه مدیریتی دولت جذب میشوند
به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس، حجتالاسلام حسن روحانی شامگاه امروز یکشنبه ۲۱ خرداد در مراسم دیدار و ضیافت افطار با جمعی از جوانان و دانشجویان که در سالن اجلاس سران برگزار شد، گفت: جامعه جوان ما سازنده حماسه ۲۹ اردیبهشت بود و جوانان بودند که آن شور و نشاط واقعی در انتخابات را آفریدند و نتیجه را همانطور که میخواستند رقم زدند.
رییس جمهور با اشاره به اینکه امروز همه باید در کنار هم به دنبال ساختن اهداف انتخابات باشیم، گفت: در انتخابات ۲۹ اردیبهشت انتخاب میان دو نفر یا یک نفر میان چند نفر نبود، بلکه انتخاب میان دو نوع تفکر بود و مردم یک تفکر را ترجیح دادند که این مبنایی برای حرکت دولت در مسیر آینده کشور خواهد بود.
روحانی اظهار داشت: یکی از نکات مهم در این تفکر این بود که در دنیای رقابت امروز در سطح منطقه و جهان نسل جوان ما بتواند، فضایی را داشته باشد که در آن نوآوریها را به جامعه خود و منطقه عرضه کند.
رییس جمهور با طرح این سوال که ما چگونه میتوانیم در رقابتهای جهانی پیشرفته باشیم و چطور میتوانیم آرمان آزادی، امنیت، آرامش و پیشرفت را به دست آوریم، گفت: دانشگاهها، شرکتهای دانش بنیان و نسل جوان ما باید با همه توان برای ساختن و دستیابی به آزادی، امنیت، آرامش و پیشرفت گامهای استوار خود را بردارند.
روحانی اظهار داشت: دولت باید فضا و زمینه لازم را برای حضور نسل جوان مهیا کند.
رییس جمهور ادامه داد: تمام تلاش دولت این بوده که نسل جوان ما بتواند از فرصت پیش روی خود، برای ساختن ایران استفاده کند.
روحانی ماه مبارک رمضان را ماه تمرین صبر برای منافع بلند مدت دانست و اظهارداشت: ماه رمضان به انسان می آموزد که چگونه تحمل و صبر داشته باشیم و چگونه در برابر خواستههای مختلف مقاومت کرده و منافع بلندمدت را به خواستههای فردی ترجیح دهیم.
رییس جمهور با اشاره به اینکه یکی از اسمهای روزه صبر، پایداری، مقاومت و ایستادگی است، گفت: اگر می خواهیم کشورمان پیشرفت کند، باید آستانه تحمل بالا برود و افکار یکدیگر را به رسمیت بشناسیم.
* باید آستانه تحملمان را بالا ببریم
روحانی در پاسخ این پرسش که چرا مشکل قومیت یا جنسیت یا تفکرات سیاسی در جامعه داریم، اظهار داشت: برای اینکه عده ای هستند که نمی توانند آستانه تحملشان را بالا ببرند. باید آستانه تحملمان را بالا ببریم و باید افکار دیگران را به رسمیت بشناسیم. اینکه ما فکر کنیم آنچه ما می اندیشیم درست است و آنچه دیگران می اندیشند یا می گویند، نادرست است، این به معنای آن است که ما در زمینه تفکر و اندیشه صبر نداریم و تحمل نمی کنیم.
رییس جمهور اضافه کرد: رمضان ماه آموزش تحمل هاست. اگر همدیگر را تحمل کنیم، آن وقت در جامعه به خوبی افکار و اندیشه های مختلف را تحمل می کنیم و کشورمان را برای آینده بهتر می سازیم.
روحانی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: با شرایطی که امروز منطقه ما و جهان دارد، با مشکلاتی که ما در داخل کشور داریم، نسل جوان ما باید با همه قدرت به صحنه بیاید. آینده تعلق به شما دارد.
رییس جمهور خاطرنشان کرد: همه مسئولین امروز کشور دهه های پایانی زندگی شان را می گذرانند و دهه های آینده در اختیار شما جوانان است. لذا باید زمینه پیشرفت نسل جوان را فراهم کنیم.
روحانی با بیان اینکه تکیه بر گذشته نمی تواند ما را در دنیای رقابتها پیش براند، گفت: تفکر آموزشی گذشته، تفکر بر مبنای صنعت گذشته، تفکر بر مبنای سیاستها و اندیشه های گذشته نمی تواند در دنیای رقابتی امروز ما را در منطقه و جهان پیشتاز قرار دهد.
رییس جمهور افزود: باید افکار نسل جوان مان را بپذیریم و به رسمیت بشناسیم و بر مبنای تفکر نسل جوان که آینده متعلق به آنهاست، آینده کشور را طراحی برنامه ریزی کنیم.
روحانی اظهار داشت: تصمیم ما بر این است در دولت دوازدهم در بخش مشاورت ها، دستیاری ها و در وزارتخانه های مختلف از نسل جوان استفاده کنیم. این موضوع را در دولت تصویب کردیم که ۲ هزار نفر از جوان نخبه را در وزارتخانه ها و دستگاههای مختلف جذب کنیم.
رییس جمهور تصریح کرد: همچنین دولت برای بهره گیری از توان زنان فرهیخته جامعه برنامه ریزی کرده است.
روحانی تاکید کرد که باید زمینه حضور را برای زنان و جوانان کشور بیش از گذشته فراهم کنیم. “طبق آنچه وعده داده بودم، خودم و یارانم تمام تلاش و کوشش خود را خواهیم کرد تا به این وعده عمل کنیم.”
پیش از سخنان رییس جمهور ۳ نفر از جوانان به نمایندگی از جوانان و دانشجویان حاضر در این مراسم به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود، پیرامون موضوعات مختلف پرداختند.
انتهای پیام/
منبع: فارس