رسانه ملی در مناظرههای انتخاباتی براساس منافع ملی عمل کرده و از مدار حق و عدالت خارج نشود
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در نامهای سرگشاده به علیعسکری رئیس صدا و سیما در خصوص ضرورت حفظ بی طرفی رسانه ملی در انتخابات ریاست جمهوری نوشت: کانون دانشگاهیان ایران اسلامی به عنوان یک تشکل فراگیر نخبگی و دانشگاهی از آن رسانه ملی انتظار دارد تا در این حرکت حماسی بر اساس منافع ملی عمل کرده و از مدار حق و عدالت خارج نشود و اجازه دهد تا مردم و نخبگان، صرفاً بر اساس سوابق نامزدها و دیدگاههایشان، دست به انتخاب بزنند، نه تبلیغات یک سویه و جانبدارانه.
در ابتدای این نامه آمده است: همانگونه که مستحضرید یکی از عوامل اصلی مشارکت مردم در انتخابات، عدالت رسانه ای و وجود امکانات عمومی برابر، برای نامزدها در جهت معرفی و طرح دیدگاههای خود است. متاسفانه در ماه های اخیر به خصوص از سال جدید و حتی در جریان تبلیغات و مناظره های تلویزیونی، شاهد رویکرد جانبدارانه رسانه ملی در حمایت از یکی از کاندیداها(رئیس جمهور مستقر) هستیم که طبیعتاً این امر در کاهش احساس عدالت انتخاباتی در جامعه و در میان نخبگان و به تبع، کاهش سطح مشارکت سیاسی آنان بی تأثیر نخواهد بود.
در ادامه تاکید شد: در ماه های اخیر، متأسفانه صدا و سیمای جمهوری اسلامی از جایگاه یک رسانه ملی به ستاد انتخاباتی یکی از نامزدهای ریاست جمهوری افول کرده و تحت عنوان انعکاس اخبار کشور به تبلیغ گسترده فعالیتها و مصاحبه های وی که بعد از سه سال و نیم کم کاری به یک باره به یاد سفرهای استانی و افتتاح پروژه های نیمه تمام افتاده می پردازد و یا به انعکاس سلیقه ای و گزینشی از اظهارات کاندیداها به گونه ای حمایت آمیز مبادرت می ورزد.
کانون دانشگاهیان ایران اسلامی ادامه داد: گویا نامزدهای ریاست جمهوری از نگاه آن رسانه به درجه یک و دو تقسیم می شوند. اوج این بی عدالتی را در برگزاری مناظرههای انتخاباتی مشاهده می کنیم به گونه ای که کسی که در ستاد انتخاباتی یکی از کاندیداها فعالیت دارد و مجری همایش انتخاباتی او در یکی از شهرستانها بوده به عنوان مجری مناظره ها تعیین شده و شاهد آن هستیم که این فرد، در مناظره جمعه ۸ اردیبهشت چگونه در مدیریت جلسه و دادن وقت به نامزدها غیر عادلانه و جانبدارانه عمل کرد.
در ادامه آمده است: همچنین شاهد هستیم که برخی از کاندیداها در برنامه های تبلیغاتی خود از همه خطوط قرمز انقلاب و نظام عبور کرده و تأیید صلاحیت خود از سوی شورای نگهبان را مجوزی برای نفی و زیر سؤال بردن ارزشها و مطرح کردن افراد و شخصیتهای مطرود امام و نظام قرار دادهاند و در کمال تعجب، آن رسانه در این خصوص به هیچ وجه به وظایف و مسئولیتهای خود عمل نمی کند.
در پایان تاکید شد: کانون دانشگاهیان ایران اسلامی به عنوان یک تشکل فراگیر نخبگی و دانشگاهی از آن رسانه ملی انتظار دارد تا در این حرکت حماسی بر اساس منافع ملی عمل کرده و از مدار حق و عدالت خارج نشود و اجازه دهد تا مردم و نخبگان، صرفاً بر اساس سوابق نامزدها و دیدگاههایشان، دست به انتخاب بزنند، نه تبلیغات یک سویه و جانبدارانه.
انتهای پیام/
منبع: فارس