
خوز 24– امید جهاننژادیان اظهار کرد: توسعه فرهنگ مصرف نان کامل بهعنوان یک نان سالم و مغذی، یکی از برنامههای محوری این اداره کل بوده و در همین راستا اقدامات متعددی از جمله برگزاری ۲ دوره متوالی جشنواره ملی نان خوزستان و برپایی صبحانه نان کامل در دبیرستان دخترانه شاهد رضوان به منظور فرهنگسازی در نسل نوجوان انجام شده است.
وی با اشاره به ۳۱ واحد نانوایی پخت نان کامل افزود: این واحدها در شهرهای اهواز، آبادان، جایزان، بهبهان، حمیدیه، مسجدسلیمان، دزفول، رامهرمز، شادگان، شوشتر، باوی، کارون، باغملک و شیبان فعالیت خود را آغاز کردهاند.
جهاننژادیان گفت: راهاندازی نخستین شعبه آکادمی ملی نان ایران با عنوان کانون آموزشی و فناوری نان خوزستان از دیگر اقدامات این اداره کل در زمینه توسعه فرهنگ مصرف نان کامل بوده و این آکادمی با هدف ارتقای کیفیت نان در استان ایجاد شده است.
وی اضافه کرد: طبق دستور کارگروه آرد و نان، کیسههای آرد مصرفی این نانواییها با رنگ قرمز توزیع میشود تا تمایز آنها با نانواییهای نوع اول مشخص شود. همچنین نانوایان پخت نان کامل، آرد را به نرخ مصوب ۸۰ هزار تومان برای هر کیسه دریافت میکنند.
نظارت بیوقفه بر نانواییهای اهواز
جهاننژادیان با اشاره به نظارت بیوقفه بر نانواییهای اهواز گفت: در راستای اجرای دستور قرارگاه امنیت غذایی استان خوزستان، بازرسیها و نظارتهای میدانی بر فعالیت نانواییهای مناطق ۲، ۳، ۴ و ۵ شهر اهواز همچنان با جدیت ادامه دارد.
وی ادامه داد: تیمهای بازرسی ادارهکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان، با حضور مستمر در سطح این مناطق، عملکرد نانواییها را از نظر کیفیت پخت، وزن چانه، رعایت نرخهای مصوب و نحوه برخورد با مشتریان بررسی میکنند.
جهان نژادیان یادآور شد: این اقدامات با هدف ارتقاء کیفیت عرضه نان، جلوگیری از تخلفات صنفی و تامین رضایت عمومی شهروندان، بهصورت هماهنگ با سایر دستگاههای نظارتی پیگیری میشود.