اخبار خوزستان

تولید سالانه ۲۸ هزار تن تولید فرآوردهای دامی در شادگان 


نعمت اله آلبوغبیش در گفت و گو با خبرنگار مهر، میزان تولید فرآورده های دامی تولیدی یک ساله شهرستان شادگان را ۲۸ هزار و ۵۲۴ تن اعلام و اظهارکرد: این میزان تولید شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ، شیر و مواد لبنی و تخم مرغ است.

وی افزود: سالانه حدود دو هزار تن گوشت قرمز، ۶ هزار و ۵۵۱ تن گوشت مرغ، ۱۹ هزار و ۸۹۶ تن شیر و مواد لبنی و ۵۸ تن تخم مرغ در شهرستان شادگان تولید می شود.

معاون فرماندار شادگان با اشاره به اینکه سالانه ۴۲۹ هزار و ۸۹۶ تن انواع فرآورده های دامی در سطح استان خوزستان تولید می شود، یادآور شد: از این مقدار ۴۰ هزار و ۸۵۹ تن گوشت قرمز، ۸۴ هزار و ۴۸۲ تن گوشت مرغ، ۳۹۵ هزار تن شیر و مواد لبنی، هشت هزار و ۱۷۳ تن تخم مرغ و یک هزار و ۱۷۰ تن عسل اعلام شده است .

آلبوغبیش بیان کرد: در زمینه تولید فرآورده های دامی، شهرستان شادگان بعد از چهار شهرستان دزفول، اهواز، ایذه و شوش در رتبه پنجم قرار دارد.


منبع: مهر خوزستان

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا