تهدید و شوراندن مردم علیه رسانههای منتقد دولت/ هر چه ضربه خوردیم از افراد به ظاهر مذهبی بود
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، حسن قاضیزاده هاشمی در اجلاس مدیران روابط عمومی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور گفت: برخورد این گروه از افراد، بسیار بد و ناپسند است و در دراز مدت، حتما ضرر می کنند، زیرا مردم ایران، باهوش هستند و از مسائل روز شناخت پیدا کرده اند. در آمریکا مردم به ترامپ رای می دهند ولی در ایران مردم، وعده یارانه ۲۵۰ هزار تومانی را پس می زنند که باید عبرت گرفت.
وزیر بهداشت گفت: رییس جمهور به صراحت اعلام کرد که سلامت در دولت آینده هم جزو اولویت های مهم و اصلی ایشان است.
وی اظهار داشت: امیدوارم که اعضای کابینه دولت دوازدهم به عهد رییس جمهور مبنی بر لزوم ادامه طرح تحول نظام سلامت، وفادار باشند و حمایت رییس جمهور از حوزه سلامت و فعالان این حوزه بسیار مهم و یک فرصت طلایی است و این آرزوی چندین ساله بوده که شخص اول اجرایی کشور از حوزه سلامت حمایت کند و وزرای سابق بهداشت از این حمایت، محروم بوده اند.
وزیر بهداشت ضمن تاکید بر مراقبت از دستاوردهای ارزشمند طرح تحول نظام سلامت، خاطرنشان کرد: مدیران روابط عمومی دانشگاه های علوم پزشکی باید زبان مردم و گروه های تخصصی نظام سلامت باشند و در چهار سال گذشته، بخش اول یعنی زبان مردم بودن، معرفی خدمات و خنثی کردن اقدامات تخریبی علیه وزارت بهداشت را دنبال کردید و کمتر شاهد بودم که فرصتی برای شنیدن حرف منتقدان ایجاد شود و باید حتما در آینده، وزارت بهداشت فرصت نقد را بیشتر فراهم کند.
وی گفت: روابط عمومی ها باید کیفی تر کار کنند و اطلاع رسانی و روابط عمومی را از هم متفاوت ببینیم زیرا ابزارهای آن متفاوت است و باید روابط عمومی ها کیفی تر شوند. امروز فعالیت مخالفان دولت و افرادی که هدفشان تخریب است، مایه تاسف است چراکه همه ایرانی، مسلمان و غمخوار مردم، انقلاب و کشور هستیم و برخی از ما ادعای ارزشی بودن هم داریم اما همدیگر را تخریب می کنیم.
وی اظهار داشت: خدا باید کمک کند تا معروف بیشتر در کشور تبلیغ شود و برخی افراد از منکری که بنام معروف در جامعه معرفی میکنند، نهی شوند.
وزیر بهداشت با اشاره به توسعه فضای مجازی در سالهای اخیر، گفت: در استانهای مختلف باید با گروههای مختلف حوزه های پزشکی تعامل داشته باشید و باید از این ظرفیت برای معرفی خدمات دولت در حوزه سلامت و ارتقای آن در جامعه، شنیدن انتقادات و انتقال سیاست های دانشگاه های علوم پزشکی در استانهای کشور استفاده کنید و باید از فضای مجازی به نفع سلامت مردم استفاده کنید.
وی ادامه داد: اگر از فضای مجازی در مسیر صحیح اطلاع رسانی و معرفی خدمات دولت به خوبی استفاده نشود، دیگران حتما نقطه مقابل این کار را خواهند کرد و محتوی هم برای این منظور تولید می کنند و بعد از مدتی، با عناد و لجاجت باعث به وجود آمدن حاشیه هایی بر علیه حوزه سلامت در استانها و گرفتن وقت مدیران و مسئولان میشوند و من آنچه از نفوذ میفهمم، چیزی جز حاشیهسازی برای مسئولان و تقابل آنها با همدیگر نیست.
وزیر بهداشت به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص لزوم دوری از حاشیه سازی برای مسئولان کشور، گفت: ایشان در مورد فوت آقای هاشمی رفسنجانی می گفتند که خناسانی در مکانهای حساس زیادی هستند و در اطراف عناصر تصمیم گیر تاثیرگذار در کشور وجود دارند که آتش بیار معرکه و به قول معروف، بادمجان دور قاب چین هستند که از کم عقلی و بی دینی اقدام به برخی رفتارها می کنند.
وی خاطرنشان کرد: ما تصور می کنیم که اگر کسی بخواهد اقدام به برخی رفتارهای نادرست و تفرقه انگیز کند، باید ظاهری غیر دینی داشته باشد در حالی که هر چه ضربه خورده ایم از افرادی با ظواهر به اصطلاح مذهبی خورده ایم نمونه های بارز آن عوامل شهادت شهدای بزرگ انقلاب اسلامی مانند شهیدان باهنر، رجایی و شهید بهشتی بودند. این همه جاسوس در سالهای اخیر گرفته شده که ظاهر آنها غیراسلامی نبود و برخی از آنها مذهبی بوده و برخی دیگر لباس مقدس ترین نهادها را بر تن داشته اند و با نفوذ در آن دستگاه ها کار می کردند.
وزیر بهداشت اضافه کرد: متاسفانه در بعضی از دستگاه های تبلیغی، برخی افراد نفوذ کرده اند که دین، اخلاق و انصاف ندارند و دائم بر طبل بی اعتمادی و یاس می کوبند و کسی هم کاری به آنها ندارد، بعضی از مظاهر فساد را تبلیغ میکنند و مقدس میدانند ولی دولت را تخریب میکنند و این به ارزش تبدیل شده است.
هاشمی با بیان اینکه هنرمندی مدیران روابط عمومی باید در این باشد که فضا و بستر آن دانشگاه علوم پزشکی و استان، در اختیار نیات پلید و تخریب دولت قرار نگیرد، افزود: باید سعی و تلاش ما بر این باشد اقداماتی انجام شود که اگر سنگی در جلوی راه قرار دارد و یا در آینده باعث سد راه می شود، نتواند مانع شود نه اینکه با پتک آن را برداریم.
وزیر بهداشت تصریح کرد: برخی افراد می گویند که چرا بر علیه ما تبلیغ می کنید در حالی که رفتار شما، تبلیغ بر علیه خودتان است و وقتی یک خبرگزاری را در اختیار دارید که سراپا دروغ و تهمت و متهم کردن دولت جمهوری اسلامی ایران است، ممکن است که مردم سکوت کنند و شاید بترسند و یا تقیه کنند اما مردم در روز موعود، اراده خود را حاکم میکنند.
وزیر بهداشت اظهار داشت: چرا خداوند فرموده که مسلمان باید روزانه ۱۷ رکعت نماز را با اعمال و ارکان تکراری بخواند؟ چون نماز یک عمل پسندیده و شکرگزاری از خداوند است که باید تکرار شود تا تاثیرش را بر روح و جسم افراد بگذارد و در حوزه سلامت نیز تکرار در اطلاع رسانی و خبررسانی برای ایجاد آرامش در جامعه یک ضرورت است. دکتر روحانی چندین بار در جلسه دولت می گفت که سالها در شورای نظارت بر صدا و سیما فعالیت داشتم و امام خمینی(ره) می فرمود، تکلیف شرعی شماست که خدمات دولت را به مردم معرفی کنید.
وی تاکید کرد: دولت، قوه قضاییه و مجلس از همدیگر جدا نیستند و وقتی گفته می شود که قوا مستقل هستند، متاسفانه برخی افراد به اشتباه تصور می کنند که سرنوشت قوا هم از همدیگر مستقل است در حالی که این نوع تفکر، درست نیست و همه ما در کشتی جمهوری اسلامی ایران نشسته ایم و مردم همه ما را به عنوان یک نظام می دانند.
وزیر بهداشت ضمن حساس خواندن کار اجرایی در کشور گفت: بالاترین حجم کار و بیشترین بار اداره کشور بر دوش قوه مجریه است و خوب نیست که دولت را متهم و یا تضعیف کنیم و اینگونه نیست که اگر دولت ضعیف شود، سایر قوا تقویت می شوند زیرا سرنوشت ما به همدیگر گره خورده است، همانطور که پدر خانواده وقتی می تواند به فرزندان خود افتخار کنند که آنها نخبه باشند و مدارج علمی را گذرانده باشند.
وی تاکید کرد: اینکه برخی افراد تصور کنند که تخریب دولت باعث تقویت بخشی دیگر می شود، ناشی از نادانی آنها است و من فکر می کنم بخشی از این تفکرات، مصداق نفوذ است و تشحیص اینکه چه بخشی از آن جهل و چه بخشی ناشی از خیانت باشد، خیلی سخت است بنابراین دستگاه هایی که از بودجه عمومی ارتزاق می کنند موظف هستند تمام نظام جمهوری اسلامی را تبلیغ کنند و خجالت هم نکشند.
وزیر بهداشت ادامه داد: اگر عمل و اقدامات یک دستگاه خیر و به صلاح مردم و کشور است، باید تبلیغ شود و اگر هم اشکال و ایرادی وجود دارد باید در خفا گفته شود و نباید عیب افراد را از تریبون های عمومی گفت ولی متاسفانه در جمهوری اسلامی ابتدا در تلویزیون و در خطابه و سخنرانی عیب افراد را می گوییم ولی از نزدیک کاری به نصیحت و اصلاح افراد نداریم و با این کار، بیشتر باعث تضعیف همدیگر می شویم.
وی بر ضرورت تعامل برای حل مشکلات مردم و امیدواری آنها به آینده و نظام جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد و گفت: ظلم است که بخواهیم انقلاب اسلامی را به عنوان یک موهبت بزرگ، تخریب کنیم و اگر اشکالی در عملکرد خود دیدیم مهم است که مخفی کاری نکنیم زیرا هیچ چیزی مهم تر از راستی و درستی و صداقت نیست و اگر در جایی خطا، اشتباه، کمبود و برخورد اشتباهی وجود دارد باید صادقانه و بدون حب و بغض به مردم گفته شود.
وزیر بهداشت با اشاره به انتخابات ۲۹ اردیبهشت ماه، گفت: در این انتخابات، عده ای به دکتر روحانی و عده ای به سایر کاندیداها رای دادند و هنر ما نباید در این باشد که افراد را حذف کنیم بلکه هنر ما باید در جذب کردن باشد و در وزارت بهداشت نگاه ما هم همین بوده و باورم به جریانات سیاسی در کشور، درست یا نادرستی آنها نیست و از ابتدای انقلاب اسلامی تا کنون به جناح های راست و چپ، اعتقادی ندارم و معتقدم که ریشه همه ما یکی است و آن قرآن، خدا، ائمه اطهار و انقلاب اسلامی است و همان حزب اللهی که در ابتدای انقلاب می گفتند، درست است و سایر امور، نفسانیات خودمان است و نمی شود در هر انتخاباتی، همدیگر را حذف کنیم و در قطار انقلاب به زور فردی را به بیرون بیندازیم و بعد به او بگوییم باید پیاده شوی. بنابراین در وزارت بهداشت نباید شاهد این اتفاقات باشیم و تا جایی که می توانیم افراد را جذب کنیم و با حذف کردن به جایی نمی رسیم.
وی تاکید کرد: در وزارت بهداشت نمی گذاریم افرادی که به کشور و انقلاب علاقه مند هستند از چرخه حذف شوند و ممکن است توپخانه منتقدین این نگاه، بر علیه شما کار کند اما به آنها گُل هدیه بدهید و اقناع کنید، لازم به مقابله به مثل نیست.
انتهای پیام/
منبع: فارس