[ad_1]
احمد زارعی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: کشت پیاز در شهرستان دزفول معمولا از نیمه شهریور ماه آغاز و تا مهرماه ادامه دارد.
وی افزود: برداشت این محصول از نیمه فروردین ماه آغاز شده است.
زارعی تصریح کرد: عمده رقم های پیاز کشت شده اصلاح شده و هیبریدهای وارداتی هستند که پیش بینی می شود از هر هکتار به طور میانگین ۴۰ تن محصول برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی دزفول، کل محصول پیاز برداشتی تا پایان زمان برداشت را ۴۴ هزار و ۵۰۰ تن پیش بینی کرد و گفت: به ازای هر هکتار کشت تا برداشت محصول پیاز حدود ۱۲۰ نفر روز اشتغال ایجاد می شود که در مجموع برای ۱۳۴ هزار و ۷۶۰ نفر روز در سال اشتغال زایی می شود.
زارعی بیان کرد: پیاز یکی از محصولات مهم دزفول است که عملیات کشت آن به صورت مکانیزه انجام می شود.
[ad_2]
منبع: مهر خوزستان