اجتماعیاخبار خوزستاناخبار ویژهاقتصادیایران و جهانتیتر دوستون وسطسیاسیفرهنگی

برای اولین بار؛ فولاد اکسین خوزستان صادرکننده نمونه کشور شد/تقدیر وزیر صمت از فولاد اکسین/ادامه افتخارآفرینی اکسینی ها با رشد ۴۵ درصدی صادرات

 

به گزارش خوز 24 به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد اکسین خوزستان، مراسم بیست و هفتمین سالروز ملی صادرات با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، معاون اقتصادی وزیر امور خارجه، رئیس سازمان توسعه تجارت، رؤسای اتاق‌های بازرگانی، تعاون و اصناف کشور، نمایندگان مجلس، نمایندگان دستگاه‌های مختلف اجرایی، فعالان اقتصادی و صادرکنندگان نمونه و ممتاز، از جمله شرکت فولاد اکسین خوزستان، در سالن اجلاس سران در تهران، برگزار شد.

شرکت فولاد اکسین خوزستان، در سال گذشته (۱۴۰۱) علیرغم مواجهه با تحریم ظالمانه و شرایط پرنوسان بازار جهانی فولاد، توانستند با صادرات انواع ورق های فولادی عریض و با ارزش افزوده بالا، علاوه بر ثبت رکورد جدید، میزان صادرات سالیانه در سالجاری نسبت به سال گذشته را ۴۵درصد افزایش دهند.

همچنین، این شرکت توانسته است با مدیریت صحیح و استفاده از ظرفیت نیروهای بومی خود، تعداد بازارهای فروش محصولات را به ۱۸ کشور در سه قاره مختلف دنیا ارتقا دهد که این مسئله نشان می دهد، می توان با تکیه بر توانمندی نیروی انسانی متخصص و جوان، از مشکلات و تنگناهای مختلف داخلی و خارجی عبور و اهداف سازمانی و انتظارات ذینفعان را به خوبی برآورده کرد.

بنا بر این گزارش، شرکت فولاد اکسین خوزستان برای اولین بار و علیرغم وجود شرکت های بزرگ فولادی در کشور، در این مراسم و توسط وزیر صنعت، معدن و تجارت، به عنوان صادرکننده نمونه ملی معرفی شد.

در ارزیابی انتخاب صادرکنندگان غیرنفتی برتر کشور، شاخص های مختلفی مورد ارزیابی قرار گرفتند که می توان به میزان انتقال دانش فنی و بومی سازی تکنولوژی، بهره برداری از فناوری و ایجاد دانش و نوآوری عضویت در تشکل‌های تخصصی صادراتی ملی، خدمات پس فروش در کشور مقصد گواهینامه های استاندارد ملی و بین المللی و همچنین دارا بودن تعداد استاندارد بین المللی مدیریتی کالا منطبق با بازارهای هدف اشاره کرد که شرکت فولاد اکسین خوزستان توانست امتیاز بالایی را در هر یک از آنها بدست آورد.

در حال حاضر مهمترین چالش صادرکنندگان محصولات فولادی، وجود نظام چند نرخی ارزی در کشور و الزام صادر کنندگانی نظیر فولاد اکسین خوزستان به فروش ارز با نرخ نیمایی است و این در حالی است که خرید مواد اولیه و پرداخت سایر هزینه های کارخانه به طور معمول، با نرخ ارز آزاد محاسبه می شوند.

صادرات به عنوان موتور محرکه اقتصاد و رمز بقای کشورها در بازارهای جهانی نقش مهمی را در عرصه اقتصاد ایفا می کند، چون تقویت ظرفیت های تولید و ایجاد ظرفیت های جدید، هموار کردن راه توسعه صادرات نقش دولت را به عنوان تضمین کننده سرمایه گذاری های موجود و کاهش انحصار پررنگ تر می کند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا