ایران و جهان

«استعداد من» یک قسمت از سریال ایستگاه است


به گزارش خبرنگار مهر، حمید عبداللهی در نشست نقد فیلم سینمایی استعداد من، اکران شده در سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان اظهار کرد: داستان استعداد من تجربه شخصی نویسنده است، داستانی جهان شمول که براساس آن بچه‌ها تلاش می‌کنند تا به موفقیت برسند.

وی ادامه داد: پدر سعی می‌کند فرزند خود را به سوی رشته‌ای که خود علاقه‌مند به حضور در آن بوده و ناکام مانده بکشاند، این تقابل باعث رقم خوردن صحنه‌های طنز در داستان می‌شود. مشابه این ماجرا را خود من زمانی که می‌خواستم وارد عرصه فیلم شوم تجربه کردم، زیرا پدر من با بازیگری‌ام مخالف بود.
کارگردان فیلم سینمایی استعداد من گفت: پدر در این نقش به دنبال شهرت است، به فرزند خود تاکید می‌کند که به رشته‌ای برود که مشهور شود، اما پسر به لحاظ فیزیکی و ذهنی مناسب این کار نیست و به آن علاقه ندارد.

وی اضافه کرد: فیلم با خواب شروع می‌شود و با خواب تمام می‌شود. این ناشی از یک نگاه تمثیلی است. پدر داستان در موفقیت‌ها از خواب بیدار می‌شود. داستان می‌خواهد بگوید پدر باید در موفقیت‌ها فرزند خود را کمک کند و اگر نکند این به مانند یک خواب خواهد بود.

عبداللهی گفت: این فیلم قرار بود یک سریال ۲٠ قسمتی باشد اما هیچ حمایتی از آن نشد. قرار بود این سریال با عنوان ایستگاه ساخته شود که فقط یک قسمت آن استعداد من بود اما نبود بودجه سبب شد تا فقط همین یک قسمت ساخته شود.

وی افزود: برای نقش امیرعلی، ما از ۳ تا ۴ هزار نفر تست گرفتیم، اما بازیگری به ما معرفی شد که گویا خود نقش بود و خوشبختانه مهرشاد صفر در نقش اصلی فیلم ایفای نقش کرد.

عبداللهی در پاسخ به سؤالی درباره تشابه داستان با دیگر فیلم‌ها گفت: از گذشته تا امروز همه فیلم‌هایی که تولید شده شاید حول فقط ۳۰ فیلم باشد اما نحوه پرداخت کارگردان‌ها می‌تواند به این موضوعات مشترک، متفاوت باشد تا فیلم‌های غیر مشابه با همین موضوعات ساخته شود.

وی در ادامه در پاسخ به سؤالی درباره اینکه چرا در این فیلم اصفهانی بازیگران لهجه نداشتند، گفت: این فیلم در اصفهان کار شد اما نظر ما این نبود که بازیگران با لهجه صحبت کنند. فقط لوکیشن‌های ما در اصفهان بود و این ماجرا را متفاوت می‌کند. به عنوان مثال در سریال‌های پایتخت و نون خ کارگردان نیم نگاهی به معرفی منطقه دارد اما هدف ما این نبود که به معرفی منطقه بپردازیم و قرار نبود فیلم را «اصفهانیزه» کنیم.

کارگردان فیلم سینمایی استعداد من گفت: اصالتاً اصفهانی هستم و علاقمند به این شهر. البته اصفهان، خوزستان و تهران را دوست دارم و نسبت به آنها احساس وطن دارم. این نکته را باید بگویم که اصفهان به اندازه کل ایران استعداد دارد و این شهر به اندازه یک کشور در حوزه‌های مختلف هنری حرف برای گفتن دارد.

وی تصریح کرد: برای رسیدن به قله باید به کودکان و نوجوانان توجه کنیم. محور تمام فعالیت‌های ما باید نگاه به این قشر باشد. نگاه کودکان و نوجوانان به فیلم صادقانه است و این واکنش کمک بزرگی به فیلمسازان است.

پیش‌تولید تا ساخت نهایی استعداد من ۳ سال به طول انجامید

هادی مسعودی دستیار اول و برنامه ریز فیلم استعداد من اظهار کرد: ۲۰ سال پیش داور جشنواره کودک و نوجوان بودم و خوشحالم که امروز در بین شما خبرنگاران نوجوان هستم.

وی افزود: تنها فیلمی که کاملاً اصفهانی بود و به دل من و خیلی از علاقمندان به سینما نشست قصه‌های مجید بود. اگر در یک فیلم المان‌هایی از آن شهر بود اما لهجه آن شهر در فیلم شنیده نمی‌شد دلیل بر ضعف فیلم نیست. نمونه‌های مشابهی از اینگونه فیلم‌ها داریم و استعداد من هم از آن جمله است.

دستیار اول و برنامه ریز فیلم استعداد من گفت: برای ساخت استعداد من زحمات زیادی کشیده شد. پیش تولید تا ساخت آن سه سال طول کشید و ما شاهد این تلاش‌ها بودیم.


منبع: مهر

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

katarakt ameliyati
دکمه بازگشت به بالا