ایران و جهان

گریه‌هایی که قلمبه شدند/ در لاله‌زار به چه کسی کُنت گفته می‌شد؟


به گزارش خبرنگار مهر، زنده‌یاد اکبر رادی یکی از نمایشنامه‌نویسان مطرح تئاتر ایران است که آثار وی در عرصه ادبیات نمایشی جایگاه خاصی را به خود اختصاص داده‌اند.

«روزنه آبی»، «افول»، «از پشت شیشه‌ها»، «ارثیه ایرانی»، «صیادان»، «مرگ در پاییز»، «لبخند باشکوه آقای گیل»، «در مه بخوان»، «هاملت با سالاد فصل»، «منجی در صبح نمناک»، «پلکان»، «تانگوی تخم‌مرغ داغ»، «آهسته با گل سرخ»، «شب روی سنگفرش خیس»، «آمیزقلمدون»، «باغ شب نمای ما»، «ملودی شهر بارانی»، «خانمچه و مهتابی» و «پایین‌گذر سقاخانه» از جمله آثار ماندگار زنده‌یاد رادی در ادبیات نمیشی ایران است.

ایوب آقاخانی که خود در عرصه نمایشنامه‌نویسی و کارگردانی تئاتر از هنرمندان شناخته شده تئاتر ایران است، در عرصه رادیو و نمایش رادیویی به سراغ آثار این نمایشنامه‌نویس تأثیرگذار تئاتر رفته و چندین اثر او را در قالب نمایش رادیویی اجرا کرده است.

«شب‌به‌خیر جناب کنت» مروری است بر ۵۰ سال زندگی نصرالله‌خان خیاط‌باشی و همسرش، طی یک شب و زمانی که قرار است آن‌ها به عروسی دختر آقای ملکوتی بروند.

علی مست‌علی تنظیم «شب‌به‌خیر جناب کنت» را برای رادیو انجام داده و ایوب آقاخانی کارگردانی این نمایش رادیویی را بر عهده دارد.

علی‌اصغر دریایی، صفا آقاجانی، مجید حمزه، بازیگران نمایش رادیویی «شب‌به‌خیر جناب کنت» هستند.

نازنین حسن‌پور، افکتور، فرزاد شریفی صدابردار، فرشاد آذرنیا تهیه‌کننده دیگر عوامل این اثر رادیویی را تشکیل می‌دهند.

در قسمت اول این نمایش رادیویی با مدت زمان ۲۵ دقیقه و ۱۷ ثانیه، زوج سالخورده نصرالله خان خیاط‌باشی و همسرش رزیتا خود را برای رفتن به مراسم عروسی آماده می‌کنند. آن‌ها در انتظار راننده هستند و در این حال به مرور زندگی و گذشته خود می‌پردازند و ….

با هم اولین قسمت نمایش رادیویی «شب‌به‌خیر جناب کنت» را بشنویم.


منبع: مهر

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا