
خوز 24- عباس صدریانفر چهارشنبه ۱۱ تیر در قرارگاه رسانهای سپهبد شهید غلامعلی رشید در استان درباره اقدامات سازمان آب و برق استان طی جنگ ۱۲ روزه، اظهار کرد: با تشکیل قرارگاه تخصصی در این زمینه و با برگزاری جلسات متعدد با همکاران در حوزه برق، آبفا و شرکتهای زیرمجموعه، سعی کردیم روند کار را در حوزه تامین آب و برق که از مسئولیتهای ما است به خوبی مدیریت کنیم تا استان با قطعی آب و برق روبهرو نشود و از این بابت مردم دغدغهای نداشته باشند.
وی ادامه داد: در این زمینه توفیقاتی داشتیم و در این ۱۲ روز با تلاشی که همکاران انجام دادند و تحت درایت و مدیریت استاندار، شرایط به گونهای مدیریت شد تا نگرانیای به وجود نیاید.
صدریان فر با بیان اینکه ما کمترین قطعی آب و برق را در استان داشتیم، گفت: نیروگاههای ما از حساسیت خاصی برخوردار بودند. بنابراین بعضی از مدیران طی این ۱۲ روز پای کار بودند و به صورت شبانهروز رصد میکردند تا تاسیسات ما به لحاظ نظامی، امنیتی، سایبری و بیوتروریست مورد تهاجم دشمن صهیونیستی قرار نگیرند.
وی افزود: همه جوانب در نظر گرفته شد و با دستگاههای امنیتی، نظامی و انتظامی هماهنگی کامل داشتیم. در کنار آمادگی و تلاش ما برای برگزاری جلسات شبانهروزی در جاهای مختلف، در روند جاری خدماترسانی مانند تامین آب کشاورزی و شرب، اورهال و تعمیرات نیروگاهها که در دستور کار بود، وقفهای نداشتیم.
صدریان فر گفت: بخشی از کارهای ما نیاز به سیستمهای ارتباطاتی داشت که بهخاطر رعایت پروتکلهای امنیتی شاهد قطع یا پایین آمدن سطح ارتباطی بودیم و ما باید گزینههای جایگزین را در دستور کار قرار میدادیم.
وی افزود: با ابتکار عملی که در استان تحت مدیریت استاندار انجام شد، قرارگاههای نهگانه از جمله قرارگاه آب، برق و انرژی در سطح استان تشکیل شد. قبل از جنگ ۱۲ روزه، از سال گذشته ماموریتهایی را تعریف و سعی کردیم تا پلنهای جایگزین داشته باشیم تا اگر راههای ارتباطی و زیرساختهای ما دچار آسیب شوند، وقفهای در خدماترسانی به مردم ایجاد نشود.
صدریان فر گفت: ما براساس پروتکلها و دستورالعملهای پدافند غیرعامل و قرارگاههایی که تشکیل شده بود، سعی کردیم گزینههای دوم و سوم را داشته باشیم.
وی ادامه داد: گزینهها و پلنهای جایگزین را تعریف کردیم تا اگر به نقاطی از تاسیسات و یا آب شرب مردم آسیبی وارد شود، بتوانیم از گزینهها و روشهای جایگزین استفاده کنیم.
صدریان فر بیان کرد: برای هر تاسیسات یک مسئول مشخص کردیم تا در زمان حادثه دچار اضطراب نشویم. همچنین برای هر مسئول، معاون و سه جانشین مشخص کردیم تا اگر برای مسئول حادثهای رخ بدهد، نفر دوم یا سوم جایگزین آن فرد بشود.
وی در خصوص آخرین وضعیت خشکسالی در استان گفت: در موضوع مدیریت خشکسالی وارد سال چهارم شدیم اما با این شرایط سال سوم رکورد تولید گندم در استان رقم خورد. توفیقی که به دست آمد به واسطه هماهنگی و همکاری بین سازمان آب و برق، و همکاران ما در سازمان جهاد کشاورزی و انجمنهای صنفی و شورای کشاورزی بود.
صدریانفر بیان کرد: در سال گذشته، براساس آمار و اظهارنظر کارشناسان سازمان هواشناسی و دیگر محققین، در طول آمار ۶۰ ساله در زمینه خشکسالی رتبه اول یا دوم را داشتیم. از اول سال آبی که یعنی از مهر تا فروردین، هیچگونه بارندگی موثری در استان نداشتیم. تنها فروردین بارندگی داشتیم اما با این وجود رکورد گندم در استان زده شد و بیش یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن گندم تولید شد. در سنوات گذشته که رکورددار گندم بودیم، بخشی از آب گندمها توسط بارندگی تامین میشد و این به معنای آن بود که گندم دیم داشتیم اما امسال گندم دیم نداشتیم و هر چه تولیدات در استان داشتیم به واسطه تامین آب سطحی صورت گرفت.