دیلی میل در گزارشی نوشت:
نتایج یک مطالعه جدید در هلند نشان می دهد که سینک های ظرفشویی و شیرهای آب آشپزخانه که از استیل ضد زنگ ساخته شده اند، احتمال ابتلا به #بیماری #لژیونیر را افزایش می دهند.
پوشش محافظ شیرهای آب استیل به مرور زمان از بین می رود و همین امر زمینه ساز زنگ زدگی و در نتیجه، رشد باکتری می شود. لازم است دمای سیستم های گرم کننده آب حداکثر ۶۰ درجه سانتیگراد باشد و از مصرف آب راکد در شیرهای آب خودداری شود تا خطر ابتلا به بیماری لژیونیر کاهش یابد
بیماری لژیونیر شکل بالقوه کشنده