اخبار خوزستان

سینک های ظرفشویی و شیرهای آب ضدزنگ، ابتلا به بیماری لژیونیر را افزایش می دهند

دیلی میل در گزارشی نوشت:
نتایج یک مطالعه جدید در هلند نشان می دهد که سینک های ظرفشویی و شیرهای آب آشپزخانه که از استیل ضد زنگ ساخته شده اند، احتمال ابتلا به #بیماری #لژیونیر را افزایش می دهند.

پوشش محافظ شیرهای آب استیل به مرور زمان از بین می رود و همین امر زمینه ساز زنگ زدگی و در نتیجه، رشد باکتری می شود. لازم است دمای سیستم های گرم کننده آب حداکثر ۶۰ درجه سانتیگراد باشد و از مصرف آب راکد در شیرهای آب خودداری شود تا خطر ابتلا به بیماری لژیونیر کاهش یابد

بیماری لژیونیر شکل بالقوه کشنده

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا