اخبار خوزستان

خوزستان با همین شرایط جوی هم برای سرمایه گذاران مزیت دارد


به گزارش خبرنگار مهر، امید حاجتی عصر امروز در نشست کارگروه اقتصاد مقاومتی استان خوزستان با حضور محسن رضایی اظهار کرد: یک دستور کار مشخص را برای این جلسه اعلام کردیم که گزارش برنامه اشتغال فراگیر با مشخص کردن تکالیف دستگاه های اجرایی است.

وی افزود: بند سه اشتغالزایی توسط ستاد اقتصاد مقاومتی کشور تصویب شده و قرار شده به سه شیوه، ۹۷۰ هزار شغل جدید در سال جاری ایجاد کنند. ۳.۷۵ درصد سهم این اشتغالزایی ها یعنی ۳۷ هزار نفر اشتغالزایی در سال جاری برای خوزستان تعیین شده است. با توجه به ظرفیت نرخ بیکاری خوزستان درخواستی برای بازنگری تنظیم و به مسئولان ملی اعلام می کنیم.

حاجتی بیان کرد: دستگاه های اجرایی مؤظف هستند حداقل سهمی که از بسته اشتغالزایی کشور می گیرند باید حداقل به اندازه نقش و سهم آنها در اقتصاد ملی باشد و در واقع به عنوان یک نکته ارزیابی عملکرد از مدیران اجرایی استان لحاظ می شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خوزستان گفت: عملکرد استان خوزستان در اشتغالزایی جدید و تدوین فرصت های جدید بر اساس آمار رسمی مرکز آمار به صورت متوسط در سال ۵۵ هزار نفر است. در چهار سال گذشته ۲۲۰ هزار نفر اشتغال جدید در خوزستان ایجاد شد.

حاجتی اظهار کرد: نرخ بیکاری خوزستان از متوسط کشوری بالاتر است به همین دلیل باید در برنامه توسعه ششم باید سهم خوبی از اشتغالزایی را به خوزستان اختصاص دهند. از اواخر سال گذشته، استاندار خوزستان دستور داد بسته خروج از رکود خاص استان خوزستان را با توجه به ظرفیت های این استان تدوین کنیم. باید به تکمیل شدن چرخه تولید ارزش افزوده در بخش کشاورزی توجه داشته باشیم که با پیش بینی ساخت شهرک های کشاورزی علاوه بر اقتصادی کردن الگوی کشت بلکه ارزش افزوده این بخش را به حداکثر خود می رسانیم.

وی ادامه داد: بخش مغفول مانده گردشگری که استان خوزستان در حوزه های مختلف ظرفیت بسیار بالایی دارد را نیز باید مورد توجه ویژه داشته باشیم. استانی است که می تواند در گردشگری جنگ و دفاع مقدس، آبی، گردشگری سلامت و گردشگری میراث بسیار تأثیرگذار باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خوزستان گفت: بسته تحرک بخشی به حوزه مسکن به عنوان بخش تأثیرگذار در رونق اقتصادی و تکمیل زنجیره ارزش افزوده در بخش صنایع که عمدتا بالادستی هستند نیز از دیگر راهکارهای تدوین بسته خروج از رکود هستند.

حاجتی افزود: با مشارکت شرکت های صنعتی و سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان به پروژه های با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد منابعی را اختصاص می دهیم که فعال شوند. ۴۴۰ میلیارد تومان از منابع بانکی را در سال گذشته به خوزستان اختصاص دادند که عملکرد آن ۳۰۰ میلیارد تومان بوده و امسال نیز پیش بینی کردیم که ۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به آنها بدهیم.

وی اضافه کرد: استفاده از ظرفیت های قانونی نیز برای بسته خروج از رکود پیش بینی شده است. به عنوان نمونه از ظرفیت عظیم سرمایه گذاری نفت در غرب کارون نیز برای توانمندسازی مناطق محروم و روستایی استفاده می کنم.

حاجتی تصریح کرد: توجه به تأمین و فراهم کردن زیرساخت های لازم در شهرک های صنعتی و عدم افزایش قیمت زمین در شهرک ها را در کنار انواع و اقسام مشوق ها برای جذب سرمایه گذار بیشتر در بسته خروج از رکود استانی لحاظ کردیم. مشکلی که هنوز در خوزستان با آن مواجه هستیم بخشی نگری در برخی از حوزه ها است که باعث زمانبر شدن استعلامات می شود؛ برخی مواقع این موضوع باعث پشیمان شدن سرمایه گذار از سرمایه گذاری در خوزستان می شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خوزستان بیان کرد: خوزستان آنقدر مزیت دارد که اگر مشکلات اداری حل شود در همین شرایط جوی نیز خیلی استقبال خوبی از سرمایه گذاری در این استان وجود دارد. با پیشنهاد خوبی که در استان داشتیم قرار است که پنجره واحد مجازی را در خوزستان راه اندازی کنیم تا صدور مجوزها در زمان خودش انجام شود.

 


منبع: مهر خوزستان

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا