تخلفات در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیسابقه بود/ باید برای قضاوت تاریخ روشن شود که چه کسانی دست به این تخلفات زدهاند
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، جمعی از طلاب حوزههای علمیه استان خوزستان طی نامهای به شورای نگهبان در مورد تخلفات در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کردند: مشاهده شد که تخلفات هدفمند و مشکوک به سازمان یافتگی، در بسیاری از نقاط کشور، قبل، حین و بعد از زمان برگزاری انتخابات انجام گردید که در تاریخ نظام مقدس اسلامی مثل و مانندی برای آن سراغ نداریم.
در این نامه آمده است: آیا این اقدامات حقیقتا مصداق، مزاحمت، شکستن و در افتادن با رای مردم نیست؟ آیا مرّ قانون اجرا شده است؟
به گزارش فارس، متن کامل نامه جمعی از طلاب حوزه علمیه استان خوزستان به شورای نگهبان قانون اسای بدین شرح است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
شورای محترم نگهبان قانون اساسی
سلام علیکم
مبتنی بر مردم سالاری دینی، از ابداعات مهم معمار کبیر » جمهوری اسلامی « به روشنی می دانیم و می دانید، الگوی حکومتیِ انقلاب حضرت امام خمینی قدس الله نفسه الذکیه است که با افتخار تمام، نزدیک به چهار دهه، از طریق مراجعه به آرای عامه مردم اصلها ثابت و « شریف ایران، به حیات خود ادامه داد و بنیان های آن بیش از پیش مستحکم گشت و شجره طیبه ای شد که و آب و خاک این سرزمین از نعمت های بی کران آن سرشار گردیده است. » فرعها فی السماء حفظ و حراست از این شجره طیبه که آرمانش آبادانی دنیا و آخرت مردم است، در گرو حفاظت از جمهوریت و اسلامیت آن است.
در روزهایی که گذشت بار دیگر خروش بیش از چهل میلیونی ملت بزرگ و شریف ایران اسلامی، روحی تازه در کالبد آن دمید و بار دیگر، باعث گردید بدخواهان و دشمنان این سرزمین انگشت حیرت به دندان بگیرند و فکر هرگونه تعدی و تجاوز را از سر خود بیرون کنند.
با این وجود، در کمال تعجب و علی رغم هشدارهای کم سابقه و شاید بی سابقه مقام معظم رهبری، مشاهده شد که تخلفات هدفمند و مشکوک به سازمان یافتگی، در بسیاری از نقاط کشور، قبل، حین و بعد از زمان برگزاری انتخابات انجام گردید که در تاریخ نظام مقدس اسلامی مثل و مانندی برای آن سراغ نداریم. دردمندانه استدعا داریم به بخشی از سخنان مقام معظم رهبری در حرم رضوی توجه بفرمایید:
آنچه در مورد انتخابات من عرض میکنم این است که در امر انتخابات مرّ قانون باید عمل بشود؛ نتیجه انتخابات «ملت هرچه شد این معتبر است، این قانون است. بنده در انتخابات ها دخالت نمی کنم…فقط یک جا بنده دخالت میکنم و آن جایی است که کسانی بخواهند در مقابل رأی مردم و انتخاب مردم بایستند و با مزاحمت در مقابل رأی» مردم، رأی مردم را بشکنند. هر کس بخواهد با نتیجه آراء ملت در بیفتد بنده در مقابلش می ایستم
آیا این اقدامات حقیقتا مصداق، مزاحمت، شکستن و در افتادن با رای مردم نیست؟ آیا مرّ قانون اجرا شده است؟ ما امضا کنندگان این نامه، جمعی از اساتید حوزه علمیه استان خوزستان، با اذعان به فصل الخطاب بودن شورای محترم نگهبان و اعتماد تمام به حسن امانت داری آن شورا نکاتی چند را متذکر می شویم:
۱ . اطمینان مردم به ساز و کار برگزاری انتخابات و مسئولان برگزار کننده به آسانی بدست نیامده که با سوء عملکرد عده ای از دست برود؛ رسیدگی شفاف و بدون خط قرمز به خطای خاطیان و متخلفان سبب اطمینان مردم به ساز و کار انتخاباتی و دلگرمی دلسوزان نظام و اعتقاد به حساسیت نظام به حفظ رأی مردم می گردد.
۲ . باید برای قضاوت تاریخ روشن گردد که چه کسانی دست به این تخلفات زدهاند و مسببین آن که بودهاند؟ و بدین سان مسئولین خدوم دولتی و غیر دولتی از موضع اتهام خارج گردند و اعتماد به امانتداری کلیت مجریان انتخابات ترمیم گردد.
۳ . برخورد قاطع با متخلفین سبب منع و پیشگیری از ارتکاب جرم توسط سایر دست اندرکاران می گردد. باید همگان بدانند در صورتی که بازیچه سیاست بازی دنیاطلبان گردند، دستان توانمند قانون دامن آنها را خواهد گرفت و راه فراری از آن وجود ندارد!
۴ . شورای نگهبان مطابق نص قانون اساسی نگاهبان شرع و قانون اساسی است! متذکر می گردد اعضای محترم این شورا در محضر پروردگار یکتا و مردم شریف ایران مسئول هستند و باید در محکمه عدل الهی پاسخ گوی عملکرد خود باشند. مردم هیچ انتظاری جز اجرای مرّ قانون از این شورای محترم ندارند.
۵ . لازم است با رسیدگی کامل به گزارش تخلفات، متخلفین در هر رتبه و مقامی که هستند، بدون هیچ اغماضی به قوه قضائیه معرفی گردند و شورای نگهبان به عنوان مدعی در این زمینه، فرایند قضایی را تا حصول نتیجه دنبال نماید
۶ . بدیهی است که در صورتی که این فرایند در اثر اطاله دادرسی مشمول گذر زمان گردد، سبب دلسردی مردم می گردد. لازم است مراحل کار به صورت واضح به اطلاع مردم برسد و در نهایت نتیجه اقدامات مشخص و اعلام گردد.
در پایان بار دیگر با تشکر از اقدامات مجاهدانه آن نهاد محترم، با تأکید بر فصل الخطاب بودن قانون متذکر میگردد عدم رسیدگی به این تخلفات هدفمند سبب تجری و تحریک متخلفین و دست اندازان به رأی و حقوق ملت میگردد و امید است که برخورد قاطع با مسببان این اقدامات، دامان پاک نظام اسلامی را از سوء عملکرد عدهای محدود مبرا سازد.
و السلام علیکم و رحمت الله و برکاته
اسامی امضاکنندگان به ترتیب حروف الفبا:
۱٫ ناصر احمدی
۲٫ رضا اخوان
۳٫ حسام ارجمند
۴٫ ادریس ارشادی
۵٫ دانیال اریکه
۶٫ استاد هادی
۷٫ حسین عفراوی
۸٫ حسین ایزدی
۹٫ محسن آبدهنده
۱۰٫ مهدی آریاخاکی
۱۱٫ حسن آل عامر
۱۲٫ احمد آل مبارک
۱۳٫ مرتضی آل مبارک
۱۴٫ مهدی باصری ارغوانی
۱۵٫ محمد بزرگیان
۱۶٫ منصور بلندیزاده
۱۷٫ مسعود بلندی زاده
۱۸٫ محمد بندزن
۱۹٫ حکیم بنی طریف
۲۰٫ ابراهیم بوریان
۲۱٫ مسعود بهرامپور
۲۲٫ حسین بهرامی
۲۳٫ محمدرضا پاکباز
۲۴٫ محمد پشمفروش
۲۵٫ تجویدی
۲۶٫ سید علی جزایری
۲۷٫ سید عبدالله جعفری
۲۸٫ عزیز جمشیدپور
۲۹٫ مجتبی جوادی
۳۰٫ میراحمدرضا حاجتی
۳۱٫ سعید حردانیان
۳۲٫ مصطفی حریزاوی
۳۳٫ عبدالمحمد حسنپوریان
۳۴٫ رضا حسنزاده
۳۵٫ علیرضا حسینزاده مالکی
۳۶٫ نصر حمادی
۳۷٫ عظیم حمیدی
۳۸٫ سید علی حیالی
۳۹٫ محمد حیدری
۴۰٫ محمدعلی حیدری آلکثیر
۴۱٫ مصطفی خدادادنژاد
۴۲٫ سیدعلی داعی
۴۳٫ مجتبی دستیار
۴۴٫ محمد دسومی
۴۵٫ علیرضا دلفیه
۴۶٫ سمیر دورکوندی
۴۷٫ مجتبی ذاکر شوشتری
۴۸٫ امین ذوالفقاری
۴۹٫ علی رادان
۵۰٫ محمدصادق رستمپور
۵۱٫ علی رضازاده
۵۲٫ رشید رضاییان
۵۳٫ حمید رعیتی
۵۴٫ علی اصغر زهرتی
۵۵٫ علیرضا ساکی
۵۶٫ سید کمال الدین سجادی
۵۷٫ محمد صادق سروشمهر
۵۸٫ حسین سعدی
۵۹٫ کاظم سلامتنژاد
۶۰٫ عبدالکریم سلطانی
۶۱٫ هادی سلطانی فر
۶۲٫ صادق سلیمانی فر
۶۳٫ محمدصادق سمسار
۶۴٫ محمدمهدی شریعتی
۶۵٫ ابراهیم شریفپور
۶۶٫ سیدعلی شریفزاده
۶۷٫ مصطفی شکرانی
۶۸٫ غلامعباس شیرانی
۶۹٫ محمد صفاریان
۷۰٫ سید محمد طباطبایی
۷۱٫ سید مهدی طباطبائیان
۷۲٫ علی طواف
۷۳٫ محمدجواد عادل پور
۷۴٫ آل طیب عبداللهی
۷۵٫ احمد عبدالوند
۷۶٫ عزیز عبیات
۷۷٫ محمد عچرش
۷۸٫ صادق علوی موحد
۷۹٫ سید مجتبی فاطمی زاده
۸۰٫ علی فدیعمی
۸۱٫ موسی فراغت
۸۲٫ مجید فروغی نژاد
۸۳٫ محمدمهدی قبادی
۸۴٫ مصطفی قرآن دوست
۸۵٫ علیرضا قربانی
۸۶٫ رسول قربانی بیرگانی
۸۷٫ محمد کاظمی
۸۸٫ ماجد کاظمی
۸۹٫ احمد کروشاتی
۹۰٫ محمد کیانی
۹۱٫ مجید کیانی
۹۲٫ محمد گلزار
۹۳٫ حسین مدحج
۹۴٫ محمود مددی
۹۵٫ سید محسن مرادپور
۹۶٫ سیدحسین مرادپور
۹۷٫ سامی منصوری
۹۸٫ بهنام موچگانی
۹۹٫ اسماعیل موسفید
۱۰۰٫ سید جعفر موسوی زاده
۱۰۱٫ محمد مهدیان
۱۰۲٫ محمد میرعلایی فرد
۱۰۳٫ مهدی میناوی
۱۰۴٫ یوسف ناصری
۱۰۵٫ وحید نریمیسایی
۱۰۶٫ مجتبی نیسی
۱۰۷٫ مصطفی نیسی
۱۰۸٫ صادق نیکروان
۱۰۹٫ جواد همدانی
۱۱۰٫ امیر یزدانپرست
۱۱۱٫ علی یزدانپرست»
انتهای پیام/
منبع: فارس